DNEVNI HOROSKOP za 05. August: Jedan znak je na izmaku snaga, ali će mu danas LJUBAV DATI SNAGU ZA SVE…

OVAN

Današnji aspekt mogao bi povećati vaše proročanske sposobnosti. Bez obzira na to koliko velik ili mali bio vaš utjecaj, vaše će okruženje napredovati zbog vas, jer imate sposobnost vidjeti stvari globalno i cjelovito. Prošlost, sadašnjost i budućnost spajaju se u jedno i imaju smisla. Pokušajte zapisati svoje misli i vizije. Ovo bi mogao biti vaš trenutak slave!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ste prije otprilike tri godine upoznali nekoga tko je na vas ostavio snažan dojam. Možda ste se čak sprijateljili s tom osobom. Ako je to istina, moguće je da ste trenutno jako razočarani njegovim ili njezinim stavom. Možda ćete primijetiti da ste čak razočarani u sebe. Zašto? Zato što ste se nadali da ćete u toj drugoj osobi pronaći neke svoje skrivenije kvalitete.

 

 

BLIZANCI

Vi niste netko tko bi se trebao uključiti u bilo koju vrstu društvenih trendova, a da prethodno niste poduzeli određene mjere opreza. Ipak, u ovom trenutku možete shvatiti da ste upali u zamku kao i svi drugi. Otvorite li ormar, možda ćete shvatiti da ste kupili odjeću, a da zapravo ne znate zašto. Možda ćete shvatiti da na vas drugi ljudi lakše utječu nego što ste mislili!

 

 

RAK

Ovo je za vas sjajan dan u kojem ćete pronaći unutarnju snagu i samopouzdanje da popunite dijelove svog života koji nedostaju. Redovno se borite s demonima koji vas muče. Nema potrebe da nastavljaju ometati vas i vaš napredak. Shvatite da u sebi imate snažan ratnički instinkt koji je sasvim sposoban obraniti vaše unutarnje ja.

 

 

LAV

Današnji dan za vas bi mogao biti ubrzan dan. Vrijeme bi moglo ubrzati dok skačete s jednog sastanka na drugi ili obavljate desetke telefonskih poziva. Bit ćete zauzeti komuniciranjem i izražavanjem s različitim ljudima. Usta bi vam na kraju dana mogla biti umorna od svih tih priča! Samo nastavite s ovim brzim tokom danas. Sutra će stvari biti mirnije!

 

 

DJEVICA

Možda ćete danas morati malo suzdržati svoj zabavni, avanturistički stav. Bez obzira na to koliko biste voljeli odbiti pete i reći da to jednostavno nije važno, istina je da jest. Sve je važno. Možda će vam danas biti teško povezati se s ljudima pa shvatite da ćete možda morati malo usvojiti svoj pristup kako biste se povezali s drugima na istoj valnoj duljini.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 05. August: Jedan znak je na izmaku snaga, ali će mu danas LJUBAV DATI SNAGU ZA SVE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top