LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Novembar: OVAJ znak se puno borio za LJUBAVNU SREĆU, a sada će imati SVU SREĆU SVIJETA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Novembar: OVAJ znak se puno borio za LJUBAVNU SREĆU, a sada će imati SVU SREĆU SVIJETA…

3 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Niste odvojili vrijeme za rješavanje trivijalnih pitanja. Danas su se nakupili kako bi izgledali veliki. Danas se osjećate zapetljano. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja dana možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Morate paziti da ne provjerite strpljenje partnera. Oni su vas tolerirali i davali vam dovoljno topline unatoč vašim hladnim reakcijama na pokušaje da vam udovolje. Uredu je; oprosti im što su te jednom povrijedili. Oni su zaista krivi za sve svoje greške i neće ih ponoviti.

 

 

BLIZANCI

Vjerojatno ćete se danas suočiti sa situacijom koja će iskušati snagu vaše ljubavi i predanosti. Imajte na umu da vam je partner potpuno vjerovao i da morate proći ovaj test ako želite nastaviti u sretnoj i ispunjenoj vezi. Uz malo suosjećanja, moći ćete se nositi sa svime što vam sudbina baci.

 

 

RAK

Zdrave granice postale su nužne u vašem odnosu, ali bilo vam je teško razgraničiti ih. Morate sjesti s partnerom i razgovarati o različitim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate neugodno. Današnji dan idealno je prikladan za ovaj zadatak jer će vaš partner prihvatiti vaše ideje i biti će spreman razgovarati s vama o njima.

 

 

LAV

Vaš um je sada slobodan i spremni ste pronaći nekoga bez naočala ružičaste boje. Ne dopustite da vas poznati osjećaj neizvjesnosti dotakne i rashladi kralježnicu. Tiho zakoračite u bujne vrtove ljubavi. Romantika neće biti sparna, a vi ćete hladno boraviti u kući ljubavi i strahopoštovanja!

 

 

DJEVICA

Možda ste danas nesigurni i nemirni i teško ćete vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da se nakratko odmorite od svoje veze i razmislite o razlozima koji su vam dali taj osjećaj. Nakon ovog analiziranja osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

VAGA

Ljubav, odnos i obitelj sada vam privlače pažnju. Danas ćete provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Podsjetit ćete se na najvažnije stvari u vašem životu i to će vam pomoći da dovršite odluku koja vas je zbunjivala već duže vrijeme. Kvalitetno provedeno vrijeme s obitelji također će vam pomoći da se oslobodite stresa koji vam se nakupljao u umu.

 

 

ŠKORPIJA

Vaša ljepota će se gotovo fiksirati u očima svakog promatrača. Bit će to dobra prilika da naletite na bivšeg i sjeknete ih. Ali pazite da im se ne vratite! Uostalom, prošlost bi trebala ostati u prošlosti! Možda će nekome od vaših prijatelja trebati vaša pomoć u ljubavnom životu, ali ne zaboravite se pobrinuti za svoje! ᅠ ᅠ ᅠ

 

 

STRIJELAC

Vjerojatno ćete danas sresti nekoga tko izgleda previše savršen da bi bio istinit. Vjerujte svojoj sreći jer ste možda upoznali svoju srodnu dušu. Slušajte svoje srce danas čak i ako vas logički um upozorava na stvari koje su previše dobre. Jednom će vam se romantični događaji odvijati baš onako kako želite. Ne propustite ovu priliku za smislen odnos u svom životu.

 

 

JARAC

Možda ćete se zbuniti u odabiru najboljih među ostalima! Donošenje odluka u kratkom vremenu nije vaša urođena sposobnost, ali ovaj put to možete učiniti! No, odabrati pravu opciju jednostavno je kao i slijediti svoje srce! Najbolji način je da se ugledate na onoga koji je bogatog srca i dešifrirate ono što ima u srcima onih koji se pretvaraju da jesu, ali nisu.

 

 

VODOLIJA

Zabava i igre danas su na kartama. Prestanite analizirati svoje odnose i izađite na potrebnu dozu opuštanja. Pohađajte ples ili lagani film. Dan je savršen za zabavu i brzu zamjenu. Vjerojatno ćete zablistati u društvu i zaslijepiti svoju dragu osobu ili budućeg partnera svojim šarmom i duhovitošću.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda ćete naići na nekoga tko vas prilično impresionira kao osobu, ali imate određena mentalna ograničenja. Želite odabrati nekoga na temelju onoga što vam sve nude! Ali ljubav nije toliko zahtjevna. Dakle, ako želite voljeti i želite biti voljeni morate odustati od ove ideologije i vjerovati u dijeljenje!