LJUBAVNI HOROSKOP za 04. August: OVAJ znak se puno borio za LJUBAVNU SREĆU, a sada će imati SVU SREĆU SVIJETA…

ljubavni horoskop

OVAN

Niste odvojili vrijeme za rješavanje trivijalnih pitanja. Danas su se nakupili kako bi izgledali veliki. Danas se osjećate zapetljano. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja dana možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Morate paziti da ne provjerite strpljenje partnera. Oni su vas tolerirali i davali vam dovoljno topline unatoč vašim hladnim reakcijama na pokušaje da vam udovolje. Uredu je; oprosti im što su te jednom povrijedili. Oni su zaista krivi za sve svoje greške i neće ih ponoviti.

 

 

BLIZANCI

Vjerojatno ćete se danas suočiti sa situacijom koja će iskušati snagu vaše ljubavi i predanosti. Imajte na umu da vam je partner potpuno vjerovao i da morate proći ovaj test ako želite nastaviti u sretnoj i ispunjenoj vezi. Uz malo suosjećanja, moći ćete se nositi sa svime što vam sudbina baci.

 

 

RAK

Zdrave granice postale su nužne u vašem odnosu, ali bilo vam je teško razgraničiti ih. Morate sjesti s partnerom i razgovarati o različitim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate neugodno. Današnji dan idealno je prikladan za ovaj zadatak jer će vaš partner prihvatiti vaše ideje i biti će spreman razgovarati s vama o njima.

 

 

LAV

Vaš um je sada slobodan i spremni ste pronaći nekoga bez naočala ružičaste boje. Ne dopustite da vas poznati osjećaj neizvjesnosti dotakne i rashladi kralježnicu. Tiho zakoračite u bujne vrtove ljubavi. Romantika neće biti sparna, a vi ćete hladno boraviti u kući ljubavi i strahopoštovanja!

 

 

DJEVICA

Možda ste danas nesigurni i nemirni i teško ćete vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da se nakratko odmorite od svoje veze i razmislite o razlozima koji su vam dali taj osjećaj. Nakon ovog analiziranja osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

Nastavak na idućoj stranici

LJUBAVNI HOROSKOP za 04. August: OVAJ znak se puno borio za LJUBAVNU SREĆU, a sada će imati SVU SREĆU SVIJETA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top