Evo kojim znacima će naredni dani biti PREDIVNI – zvijezde će vas beskrajno NAGRADITI, USREĆITI i VOLJETI!

Evo kojim znacima će naredni dani biti PREDIVNI – zvijezde će vas beskrajno NAGRADITI, USREĆITI i VOLJETI!

4 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Naredni dani: Neka pravila mogu biti neugodna ili u suprotnosti s vašim uobičajenim navikama, ali služe za vašu zaštitu i treba ih prihvatiti onakvima kakvi jesu. Zapitajte se možete li se prilagoditi zaštitničkim okolnostima u svom životu i kako se zaštititi na nove načine.

To će omogućiti da emocije slobodno teku s porastom vašeg osjećaja sigurnosti. Postavite vlastite granice i stvorite prostor za izražavanje svojih potreba kako biste bili bolje razumljivi i viđeni.

 

 

BIK

Novi početak ne izgleda tako nov kao što biste očekivali, a nešto se osjeća nespretno. Bili biste zadovoljni rezultatima koje ste postigli u normalnim okolnostima, ali čini se da je ovih dana oko vas previše crvenih zastavica i znakova upozorenja.

Govorite ljubazno i ​​ne skrivajte nikakve činjenice i spakirajte riječi u šareni papir za zamatanje. Podaci koje pronađete mogu biti skriveni između redaka, ali ih vrijedi potražiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vašem srcu je potrebna posebna podrška, a intimni dijalozi pomoći će vam da odvojite svoje prioritete od stvari koje zapravo nisu toliko važne koliko ste mislili da će biti.

Ovih dana je lakše vjerovati u sebe nego učiniti. Ne zaboravite zatražiti odobrenje za određene moralne dileme i pitanja za koja je potrebno više vremena za obradu. Zaista se ne žuri.

 

 

RAK

Imali ste nešto važno za reći i odupiranje promjenama s vremenom bi se moglo pokazati plodnim ako se držite stvari i tradicija koje su zaista korisne.

Ipak, bilo bi pametno okrenuti se budućnosti i usredotočiti se na uspjehe koji tek dolaze, otvarajući vrata inovativnim rješenjima koja bi mogla promijeniti vašu cjelokupnu rutinu.

 

LAV

U ovom trenutku postoje izazovi,i imate se čemu nadati. Emocije su zajedničke, velike ljubavne priče su moguće i mogu se pokrenuti duboko u životima koji već imaju pozitivan aspekt ovih planeta.

Ako se pojavi ljubomora, oslobodite je i pustite, svjesni da ono što vam je namijenjeno nema razloga da vas mimoiđe. Svatko ima svoj dio odgovornosti u svakoj vezi. Ne držite se tuđeg i oslobodite se negativnih očekivanja.

 

DJEVICA

Vrijeme je da povratite osjećaj sigurnosti i razmislite o svim lijepim i ugodnim stvarima koje su vam trenutno važne. Ljubav raste i stvari se konačno kreću u smjeru koji se osjeća ispravnim, čak i s nekima od njih neriješenima, a neki problemi koji još uvijek vrebaju iza ugla.

Vjerujte svojim predosjećajima i ne dopustite nikome da vas laže. Ono što smatrate istinitim trebala bi biti istina na koju se oslanjate, čak i ako tumačenja nisu tako stroga kao što mislite. Nema razloga da ne slijedite svoju slutnju. Nepovjerenje postoji s razlogom.

VAGA

Kada razmišljate o navikama koje bi vam mogle dati više slobodnog vremena i energije, mogli biste se naći u nedoumici i nesigurnosti u pogledu svojih mogućnosti, umjesto da slijedite jednostavne činjenice i prilagodite svoju dnevnu rutinu.

Odaberite zdrave mogućnosti, jedite male, šarene obroke i učinite nešto dobro za svoje tijelo danas. Broj odgovornosti vam ne bi trebao preplaviti vrijeme za brigu o sebi.

 

 

ŠKORPIJA

Neke je scenarije teško zamisliti, ali znate da postoji pravi izlaz i vjerujte da će se stvari odvijati kako treba. Ne sumnjajte u sebe u tom procesu, jer bi neki odnosi mogli biti naporni i negativno utjecati na vaš tok misli kada imate puno toga za biti sretni.

Dajte si razlog za osmijeh, učinite nešto zabavno, pustite glazbu, zaplešite i posvetite se zadovoljavajućim aktivnostima. Nema smisla trošiti energiju na probleme koji čak nisu ni vaši.

 

STRIJELAC

Ono što zamislite, možete stvoriti, ali za početak vam je potreban pravilan plan, ozbiljnost i dobri temelji. Odnosi vam idu u prilog sada kada su ispunjene duboke emocionalne rupe i možete slobodno vidjeti probleme iz prošlosti.

Ono što vas je nekada opterećivalo ne mora više biti dio vaše rutine. Otpustite stare osjećaje, napravite mjesta za nove i otvorite vrata za odnose koji su drugačiji i koji se izdvajaju od uzoraka koji su vas izmorili.

 

 

JARAC

Kad ljude smatramo dosadnima, naš ih mozak doživljava kao da se kreću sporije nego što stvarno jesu. Nadražujući odnosi mogli bi se pokazati izuzetno stabilnima i plodonosnima kada je u pitanju vaša radna etika i važni projekti za koje je potrebno vrijeme. Vidite korist koju možda imate čak i od teške suradnje.

Ako je ljubomora obojila vaše odnose u posljednje vrijeme, ovo bi bio dobar trenutak da preispitate svoja uvjerenja i vidite što bi bilo istinito i za razliku od agresivnih načina nepovjerenja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Imate neke prilično dobre i praktične ideje koje biste trebali pokrenuti. Ne gubite vrijeme i koristite svoju motivaciju za naporan rad, tako da možete stvoriti čvrste temelje za budućnost koju želite izgraditi. Kreativni procesi trenutno su iznimno važni, koliko god mogu biti detaljni.

Financije bi mogle patiti zbog velikih apetita, ali imate priliku proširiti vidike i učiniti nešto veliko za svoju budućnost. Ne sumnjajte u smjerove koje vaše srce bira putem, bez obzira koliko zahtjevni bili.

 

 

RIBE

Ponovno će se fokusirati obiteljske stvari i pomoći vam da uskladite svoje prioritete. Pobrinite se da ego ne preuzme vlast kad je vaš emocionalni svijet zaista potreban za zadovoljenje i pomoć u rastu.

Neke stvari ne izgledaju dobro i ne treba ih prisiljavati, pogotovo ne zbog statusa ili slika koje služe samo drugima. Ako vam se ne smije, a sreća vam nije na prvom mjestu, onda se nešto mora promijeniti.