DNEVNI HOROSKOP za 04. August: Jedan znak ima PREVELIKA OČEKIVANJA i zato će danas biti VRLO RAZOČARAN…

OVAN

Vi ste raspoloženi i raspoloženi! Nazovite svoje prijatelje i priredite zabavu. Uživajući u slavi, možda ćete biti nemarni prema opasnosti koja vas očekuje u bliskoj budućnosti! Nemojte paničariti, to ne ukazuje na štetu od osobe. Vaše zdravlje može biti narušeno zbog prekomjerne konzumacije obroka koje vaš želudac ne može probaviti. Zato isplanirajte rutinsku vježbu i zadržite duh duže vrijeme!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pa, danas je za vas sretan dan. Iznenađujete sebe i druge svojim sposobnostima rješavanja problema. Ostavit ćete svoje uredske kolege impresionirane. Vaše će samopouzdanje biti veliko i možda će vam biti ponuđen novi projekt. Osjećajte se sretno i slavite s dragim osobama. Danas vas može posjetiti prijatelj. Možda ćete uživati ​​u danu ispunjenom zabavom.

 

 

BLIZANCI

Puni ste energije i bistrih pogleda. Čini se da stvari koje su se zadnjih dana činile mračne sada nisu toliko beznadne. Snaga i vitalnost u vašem stavu pomoći će vam da se nosite sa situacijom. Dan je također povoljan za snažno izražavanje vaših stavova, mišljenja i želja. Idite za onim što doista želite i vjerojatno ćete postići svoje ciljeve.

 

 

RAK

Danas je povoljan dan za vas. Vaša ugodna osobnost privlači druge. U što god se danas uhvatili, najvjerojatnije će biti uspješno. Prilično ste popularni. Artikulisani ste i uljudni, a ove kvalitete su vas dovele do današnjeg mjesta. Samo nastavite biti isti bez dopuštanja da vam ego i lukavstvo nađu na putu.

 

 

LAV

Dan vam može biti zbunjujući zbog relativnog položaja planeta. Vaš će se um i dalje brinuti o nekom problemu, ali nema svrhe previše razmišljati o tome jer vjerojatno nećete naići na neko održivo rješenje. Dobit ćete i kontradiktorne informacije koje vas mogu natjerati da preispitate neke stavove kojih ste se već dugo držali.

 

 

DJEVICA

Danas ste puni mašte. Možda ćete na poslu imati priliku posjetiti mjesta. Danas ćete otkriti svoje romantično ja. Ovo je dan da se neko vrijeme oslobodite. Također morate pokazati svoje praktično ja na poslu. Također pokazujete dobro raspoloženje svojim vršnjacima. Provjerite svoj poštanski sandučić. Možda vas čeka važna pošta.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 04. August: Jedan znak ima PREVELIKA OČEKIVANJA i zato će danas biti VRLO RAZOČARAN…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top