Nekome će ovo biti SAVRŠENI DANI za LJUBAV, a netko će saznati GORKU i BOLNU ISTINU, a evo i kakvu…

Nekome će ovo biti SAVRŠENI DANI za LJUBAV, a netko će saznati GORKU i BOLNU ISTINU, a evo i kakvu…

18 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Oko 40% tinejdžera koji još ne voze smatra da je vožnja automobilom zastrašujuća. Ne znate što očekivati, a to bi moglo iskriviti sliku i učiniti vas zabrinutim zbog jednostavnih stvari s kojima ćete brzo završiti. S druge strane, oprez je uvijek dobar pa ne skočite glavom u stvari koje zahtijevaju fokus i vrijeme.

Održavajte ravnotežu samo zapamtite da je strah koji osjećate zbog budućih događaja samo dio vaše mašte. Nema smisla osjećati stvari kojih još nema u životu.

 

 

BIK

Energija je niska, ne samo vaša, već i na kolektivnoj razini. Ne budite grubi i ne gurajte stvari predaleko. Umjesto toga, napravite korak unatrag, usporite, udahnite i osjetite pravi potez koji treba učiniti. Nekome je potrebna vaša pomoć i uskoro će je zatražiti. Ostavite se na raspolaganju ljudima i situacijama koje zaista osjećate i poštujete.

U vašem životu ima dovoljno vremena samo za stvari koje su važne. Ne gubite ga pokušavajući sve učiniti odjednom. Nema potrebe da se tanko širite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možete vidjeti pravi put kojim trebate krenuti, ali moguće je da će vam prvo trebati malo odmora. Iako vaša inicijativa prilično agresivno kuca na vaša vrata, ne možete natjerati stvari da sazriju i pravi trenutak je pred vratima, ali morate to pričekati.

Uložite svoju energiju u ljude koje volite i emocionalne kontakte koji će vam uzvratiti uslugu. Ravnotežu je možda malo teško uočiti, ali pronaći ćete je ako pogledate u pravom smjeru.

 

 

RAK

Pri slabom osvjetljenju naše oči postaju osjetljivije na plavi kraj spektra. Ako vam je energija niska i osjećate se kao da ste u tami, ono što vam zaista treba je da shvatite da će se vaša perspektiva uskoro promijeniti i morate gledati u novom smjeru.

Ono što je izgubljeno izgubljeno je iz nekog mnogo većeg kozmičkog razloga, ali to ne znači da biste se trebali jednostavno pomiriti s ponavljajućim obrascima u budućnosti. Osjetite svoj put kroz svaku situaciju, videći koliko ste hrabri kad ste u najosjetljivijem stanju.

 

LAV

Rastrgani između osobne slobode i emocija koje vas vežu, ali ne morate baš donositi velike odluke odmah. Prvo pronađite onu zlatnu sredinu, smjer koji će vam olakšati srce umjesto da se osjećate kao da morate odustati od dijelova sebe koje želite zadržati.

Vaša sloboda nije doista ugrožena, ali neke odluke mogu učiniti da se osjećate kao da jeste. Udahnite, izdahnite i podsjetite se svijeta mogućnosti koje čekaju pred vama.

 

 

DJEVICA

Brige neće nestati samo zato što tjerate um u drugom smjeru. Neke su stvari prevelike da bi se mogle gurnuti u stranu i vrijeme je da se s njima pozabavite, razumijevajući promjene koje morate stvoriti i proći kroz njih u stvarnom svijetu, čak i ako vas vode iz vaše zone udobnosti.

Znate da ste dali sve od sebe za nekoga kome je potrebna pomoć. Došao je trenutak da im dopustite da krenu i da se sami nose sa svojim potrebama. Budite zahvalni što ste sami ako ne osjećate zahvalnost onih koje ste odabrali podržati.

VAGA

Prije nego što su se ljudi naselili na Madagaskaru, tamo su živjeli lemuri veliki poput majmuna. Ne znate što bi vaši korijeni mogli nositi sa sobom, a sjećanja na prošlost zapisana su duboko u vašoj fiziologiji. Neke se traume jednostavno premještaju s jedne generacije na drugu, a da vi o tome uopće ne govorite.

Morate duboko kopati i znate da je pravo vrijeme za donošenje velikih odluka. Većina jedan po jedan korak, uviđajući vrijednost svake duboke emocije koja danas izlazi na površinu.

 

 

ŠKORPIJA

Niste baš toliko organizirani koliko želite, ali trenutak je opterećen energijama koje izmiču vašoj kontroli. Osjetljivi ste na kolektivni osjećaj nevolje ili čak propasti, a vaš um se mora očistiti usredotočivši se na čišćenje svoje fiziologije i pokreta.

Idite u šetnju ili na kupanje, učinite nešto što će podupirati vaše tijelo i vidjeti kako vam se okolnosti postavljaju na mjesto kada postavite jasnu rutinu koja vas podržava u svakodnevnom životu. Možete promijeniti bilo koju naviku koja vam oduzima energiju.

 

STRIJELAC

Ovo je dobro vrijeme za financijske promjene. Rizična ulaganja mogu biti dobra ideja, ali to ne znači da biste trebali uskočiti u njih bez opreza i uz to zadržati neki osjećaj sigurnosti. Koliko god neki unutarnji glasovi izgledali suprotno, uvijek se može pronaći zlatna sredina.

Provedite vrijeme u ljubavnom okruženju, pružajući podršku i prihvaćajući je za stvari koje vas najviše opterećuju. Imate dobre prijatelje pored sebe. Dajte ljubav i zauzvrat se osjećajte voljenima.

 

 

JARAC

Do kraja 19. stoljeća NYC je imao flotu električnih taksija, a električni automobili bili su vrlo popularni. Sada možete vidjeti da određene inovacije zapravo nisu toliko inovativne, samo su nove za vaše uobičajene načine i navike kojih ste se odlučili držati godinama.

Držite um otvoren kako biste iskoristili najviše što vam ova situacija nudi. Čak i ako izgubite malo više energije na manje bitnim stvarima, barem ćete s vremenom dovesti u red svoje prioritete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Što god se dogodilo, znate da ćete na kraju biti dobro. Svaka situacija koja zahtijeva koncentraciju i energiju sada se može riješiti, ali možda ćete se osjećati iscrpljeno i treba vam više vremena za odmor nego što to obično činite. Nemojte pretjerivati ​​s onim što ne treba pretjerivati ​​i neka vam fokus bude jasan i točan.

Zajedničke emocije imaju više od onoga što se na prvi pogled čini. Dajte svojim odnosima čvrste emocionalne temelje i idite u dubinu umjesto da pokušavate samo biti produktivni i nastaviti dalje.

 

 

RIBE

Ne postoji emocionalna magistrala koja će vas izvući iz situacije koja trenutno zahtijeva vašu pažnju. Ne možete nadmašiti vlastiti život ili vlastiti unutarnji svijet, koliko god se voljeli usredotočiti na budućnost koja je pred vama i jednostavno nastaviti bez mnogo buke.

Dopustite sebi da prođete kroz proces, koliko god dubok i uznemirujuć bio. Osjećaj oslobođenja neće vas mimoići kad završite s čišćenjem svog unutarnjeg svijeta i ispuštanjem stvari van.