LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Novembar: Ovaj dan će biti idealan za jedno ljubavno pomirenje…

LJUBAVNI HOROSKOP za 3. Novembar: Ovaj dan će biti idealan za jedno ljubavno pomirenje…

2 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Dan je posebno pogodan za strast. Zadržavate se posljednjih nekoliko dana i pokušavate s određenom umjerenošću pristupiti svojoj romantičnoj vezi. Danas ćete shvatiti da to više nije dovoljno. Umjesto toga, dajte snagu svojoj strastvenoj prirodi i vidite kako vaša ljubav cvjeta. Vaš partner može biti iznenađen, ali će uskoro odgovoriti s entuzijazmom.

 

 

BIK

Dan je savršen za čišćenje zraka i iznošenje na vidjelo svih latentnih pitanja vaše veze. Ovo čišćenje zraka je prijeko potrebna vježba koju ste odgađali. Pomoći će očistiti vašu vezu i udahnuti joj novi život. Očekujte da ćete pred kraj dana uživati ​​u velikoj romantičnoj gesti.

 

 

BLIZANCI

Dan je najpogodniji za iznenaditi partnera romantičnim darom ili gestom. Druge stvari u posljednje vrijeme zahtijevaju vašu pažnju. Uzeli ste svog partnera zdravo za gotovo. Sada je vrijeme da pokažete svoju zahvalnost i budite sigurni da će vam biti vraćeni svim srcem. Međutim, ignoriranje vašeg partnera danas može dovesti do stresa u vezi.

 

 

RAK

Prije nego tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete danas jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas i poklonite sebi ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati izlaziti u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

 

 

LAV

Ne gubite puno vremena na eksperimentiranje s mnogim ljubavnicima kako biste otkrili najbolje među njima. Imate šarmantnu osobnost, ali zbog teške sreće u ovom trenutku ne možete začarati druge. Kad donesete odluku, osjećat ćete da ste učinili pravu stvar.

 

 

DJEVICA

Danas ćete biti jako zaposleni društvenim obvezama. Zabave, druženja i obiteljske prigode vjerojatno će vam oduzeti većinu vremena, a vi ćete uživati ​​u društvenom vjetru. Lako ćete privući pozornost ljudi dok blistate na svim okupljanjima. Ovim ćete sastancima oživjeti neku staru vezu koja će vam biti od koristi.

VAGA

Što se tiče odnosa, dan će biti stabilan. Moći ćete uživati ​​u mirnom i kontemplativnom vremenu sa svojim partnerom. Odvojite vrijeme da uživate u onome što imate. Sudjelovanje u običnim kućanskim poslovima može stvoriti razinu zadovoljstva u vašoj vezi koja će vam dati osjećaj sreće i obnoviti vašu ljubav.

 

 

ŠKORPIJA

Danas je potrebno procijeniti vaš odnos i uspostaviti neke zdrave granice. Vjerojatno ćete shvatiti da iako dajete više nego što možete; vaš partner nije zadovoljan i traži više. Ograničavanje ovih zahtjeva zapravo će ojačati vaš odnos i pomoći vam da uživate u njemu na način koji će se pokazati najboljim i za vas i za vašeg partnera.

 

 

STRIJELAC

Društvena energija je velika i možda ćete se susresti s ljudima zajedno sa svojim partnerom. Monotonija jednostavno nije vaša šalica čaja. Pokušajte nešto novo, dosada prodire u vašu vezu. Profesionalne stvari kreću se ogromnom brzinom i uhvaćeni ste u vihoru. Pazi; vaš partner vas još uvijek čeka na obali.

 

 

JARAC

I vi i vaš partner danas ste puni ideja! Možete zajednički organizirati događaje na svom radnom mjestu ili organizirati druženje kod kuće sa svojim dragim osobama! Bilo koji od dva pokušaja postići će viši društveni status i izgraditi bolje veze s ljudima. Samo nemojte pozivati ​​one koji vam nisu dobri!

 

 

VODOLIJA

Pazi na svoj temperament. Možda ćete to izbaciti na nekoga tko vam je blizak. Partner se može ozlijediti zbog vaše ćudi. Pokušajte objasniti svom partneru da je to bio izljev nekih osjećaja koji su se u prošlosti ignorirali. Nosite plavo u nekom dijelu odjeće. Pokušajte kontrolirati svoje emocije i ako je nekontrolirano, pazite barem na intenzitet.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Pravo je vrijeme da se ozbiljno pozabavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju besposlena koketiranja. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete i početi poduzimati prve korake prema dugoročnoj predanosti.