LJUBAVNI HOROSKOP za 03. August: Ova srijeda će biti idealna za jedno ljubavno pomirenje…

ljubavni horoskop

OVAN

Dan je posebno pogodan za strast. Zadržavate se posljednjih nekoliko dana i pokušavate s određenom umjerenošću pristupiti svojoj romantičnoj vezi. Danas ćete shvatiti da to više nije dovoljno. Umjesto toga, dajte snagu svojoj strastvenoj prirodi i vidite kako vaša ljubav cvjeta. Vaš partner može biti iznenađen, ali će uskoro odgovoriti s entuzijazmom.

 

 

BIK

Dan je savršen za čišćenje zraka i iznošenje na vidjelo svih latentnih pitanja vaše veze. Ovo čišćenje zraka je prijeko potrebna vježba koju ste odgađali. Pomoći će očistiti vašu vezu i udahnuti joj novi život. Očekujte da ćete pred kraj dana uživati ​​u velikoj romantičnoj gesti.

 

 

BLIZANCI

Dan je najpogodniji za iznenaditi partnera romantičnim darom ili gestom. Druge stvari u posljednje vrijeme zahtijevaju vašu pažnju. Uzeli ste svog partnera zdravo za gotovo. Sada je vrijeme da pokažete svoju zahvalnost i budite sigurni da će vam biti vraćeni svim srcem. Međutim, ignoriranje vašeg partnera danas može dovesti do stresa u vezi.

 

 

RAK

Prije nego tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete danas jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate vlastiti unutarnji glas i poklonite sebi ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati izlaziti u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

 

 

LAV

Ne gubite puno vremena na eksperimentiranje s mnogim ljubavnicima kako biste otkrili najbolje među njima. Imate šarmantnu osobnost, ali zbog teške sreće u ovom trenutku ne možete začarati druge. Kad donesete odluku, osjećat ćete da ste učinili pravu stvar.

 

 

DJEVICA

Danas ćete biti jako zaposleni društvenim obvezama. Zabave, druženja i obiteljske prigode vjerojatno će vam oduzeti većinu vremena, a vi ćete uživati ​​u društvenom vjetru. Lako ćete privući pozornost ljudi dok blistate na svim okupljanjima. Ovim ćete sastancima oživjeti neku staru vezu koja će vam biti od koristi.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 03. August: Ova srijeda će biti idealna za jedno ljubavno pomirenje…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top