DNEVNI HOROSKOP za 03. August: Jedan znak će biti POSEBNO SRETAN, a jedan će morati prihvatiti BOLNU ISTINU…

OVAN

Imate talentiranu i impresivnu osobnost koja će danas biti istaknuta pred svima uključujući i vaše dobronamjernike i ljude koji vam se protive! Poslušajte savjete bivših, a ostale zanemarite. Vaši će vas starješine podržati i dobro će vas voditi da se ponovno usredotočite na određene vrlo važne ciljeve svog života.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Život vam može ostaviti samo dva izbora, a jednako je bolno podnijeti gubitak bilo kojeg od dva izbora. Slušanje srca može vam pomoći da pronađete izlaz! U slobodno vrijeme napravite popis ciljeva, ali im dajte prioritet. Vaše ambicije su se povećale pa se i vaša želja ubrzala kako bi ih ispunila što je prije moguće.

 

 

BLIZANCI

Danas imate veliku sposobnost da svakog očarate. Impresionirat ćete ljude oko sebe svojom duhovitošću i gracioznošću. Osvojit ćete divljenje svih oko sebe. Iskoristite ovo sjajno razdoblje za sklapanje novih prijatelja i druženje s novim ljudima, a pred vama će se otvoriti nove mogućnosti.

 

 

RAK

Čini se da je dan pomalo zahtjevan od vas. Ne možete si priuštiti da ostavite bilo što na sreću ili se oslonite na bilo koga drugog osim na sebe čak i za trivijalne poslove. Međutim, dan će završiti sjajnim vijestima, nadam se da će vas nagraditi svim naporima koje ste uložili!

 

 

LAV

Svi vaši napori u vezi s karijerom i privatnim životom sada dolaze do vrhunca. Vjerojatno će doći do zamaha koji će dovesti do velikog uspjeha za vas. Vaši napori i domišljatost primijetit će vaši nadređeni, a pritom ćete steći neke uporne pristaše. Vaši neprijatelji danas će ostati bespomoćni.

 

 

DJEVICA

Ovo je vrijeme da uložite sve napore u ono u što vjerujete i vrlo brzo ćete ubrati bogate nagrade. Nedavno ste se igrali s nekoliko ideja. Sada ih morate izvršiti i to će zahtijevati svu vašu pažnju. Iako će ovo biti radno vrijeme, nagrade će uskoro doći i premašiti vaša očekivanja.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 03. August: Jedan znak će biti POSEBNO SRETAN, a jedan će morati prihvatiti BOLNU ISTINU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top