3 horoskopska znaka koji se VRAĆAJU BIVŠEM PARTNERU, jer oni NE MOGU jedno bez drugog za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere

3 horoskopska znaka koji se VRAĆAJU BIVŠEM PARTNERU, jer oni NE MOGU jedno bez drugog za vrijeme Mjesečevog kvadrata Venere

28 lipnja, 2023 0 By Admin

Dva su aspekta koji mogu dovesti određene horoskopske znakove u dodir s nedovršenim poslovima koji uključuju prošlost i bivšu vezu.

Pluton je također planet koji vlada reinkarnacijom, prošlim životima i tabuima. Također može otkriti tajne koje pružaju nove slojeve informacija koji su bili skriveni prije nego što su promijenili nečije mišljenje.

Mjesec je također simbol prošlosti, pa se emocije o bivšim ljubavima mogu ponovno vratiti.

Tranziti stvaraju i možda nose energiju iz prošlosti u ovaj novi ciklus sa sobom. To može značiti ponovno okupljanje s nekim tko mu je ugodan, ali još uvijek je bivši.

Nekima se ovo može učiniti kao da je povratak s bivšom najpametnija odluka koju mogu donijeti.

Kolektiv možda želi ravnotežu u svom životu; znači li to vraćanje starih vijesti?

Jesu li on vaš zvjezdani ljubavnik ili savršen primjer prave osobe, u krivo vrijeme?

Ili ste osuđeni na ponavljanje starih navika i ostajete unutar otrovne veze. Ova tri znaka moraju biti svjesna svoje (pre) povezanosti sa svojim bivšim…

3 zodijačka znaka koji se vraćaju bivšem:

RAK

Postoji vjerojatnost da ćete se ponovno vratiti s bivšoj ljubavi. Možda osjećate snažnu želju da popravite stvari i osjećate da je vaša zakleta odgovornost pomiriti sve stare osjećaje.

Kako možete biti zadovoljni ako ne znate jeste li dali sve što imate?

Ovo je mnogo više odraz načina na koji gledate sebe nego vrijednost bivšeg. Možda osjećate sram ili krivnju zbog svoje odluke što ste prekinuli vezu i kao da niste iscrpili sve svoje mogućnosti.

Međutim, važno je napomenuti da se ne morate potpuno iscrpiti da biste dokazali da ste bili u pravu pri odlasku. Ovo nije ljubazan način da se počastite. Ne možete očekivati ​​da ćete se osjećati sito kad se neprestano ulijevate u druge.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Prije nego što pošaljete poruku “Jeste li gore?” Razmislite je li to netko zbog koga se vaš život osjeća potpunim ili tražite rješenje koje vam omogućuje da odete. To su dvije potpuno različite stvari.

 

VAGA

Možda ćete postati žrtva ponovnog povezivanja sa bivšim. Vaše emocije preplavljuju se pod ovim tranzitom zaklinjući se gore -dolje da će ovaj put biti drugačije.

Kažete da ste sanjar, ali niste.

Da, vaša je glava u oblacima, a fantazija u vašem umu. Međutim, život nije film i vaš bivši nije dio glumačke ekipe koju idealizirate.

Izazovite sebe tijekom ovog mjeseca kako biste uistinu procijenili stvarnost odnosa, a ne samo vrhunski kolut na koji se držite.

Ako ovo ponovno posjetite, svakako se pojavite u njegovoj kući kako biste rekli: “To si ti, to si uvijek bio ti!” Međutim, više nego vjerojatno ćete vidjeti da ne morate dvaput “poljubiti žabu” da biste dobili svoj sretan završetak.

 

OVAN

Vjerojatno ćete se ponovno vratiti s bivšom za vrijeme ovog tranzita. Za neke ovo može biti šok jer vas smatraju više racionalnom osobom, ali potreban je netko poseban da doista shvati koliko ste sentimentalni.

Možda ćete otkriti da vaše emocionalno bogatstvo dolazi od služenja drugima. Ako ne činite uslugu nekome, ne možete opravdati kako se osjećate. Možda ćete osjećati da su vaše emocije, osobito u pogledu romantike, u potpunosti povezane s vašim bivšim.

Želiš li ponovno biti s njim ili osjećaš da mu duguješ nešto?

Vaša se vrijednost ne temelji na onome što činite za druge. Vrijeme je da ispitate smatrate li da mu dugujete što ste sebi dali prioritet ili vam zaista nedostaje. Teško se otvoriti ljudima i vaš bivši može vam biti utjeha. To ne znači da više nećete voljeti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Želite nešto stvarno, pa ste čak i na trenutak to osjetili sa svojim bivšim. Ovaj tranzit postavlja pitanje hoćete li se tješiti ili se osjećate kao da vam nedostaje komadić od vašeg odlaska.