3 horoskopska znaka koji se VRAĆAJU BIVŠEM PARTNERU, jer oni NE MOGU jedno bez drugog tijekom Mjesečevog trigona Saturna od 04. Augusta

Dva su aspekta koji mogu dovesti određene horoskopske znakove u dodir s nedovršenim poslovima koji uključuju prošlost i bivšu vezu.

Pluton je također planet koji vlada reinkarnacijom, prošlim životima i tabuima. Također može otkriti tajne koje pružaju nove slojeve informacija koji su bili skriveni prije nego što su promijenili nečije mišljenje.

Mjesec je također simbol prošlosti, pa se emocije o bivšim ljubavima mogu ponovno vratiti.

Tranziti stvaraju i možda nose energiju iz prošlosti u ovaj novi ciklus sa sobom. To može značiti ponovno okupljanje s nekim tko mu je ugodan, ali još uvijek je bivši.

Nekima se ovo može učiniti kao da je povratak s bivšom najpametnija odluka koju mogu donijeti.

Kolektiv možda želi ravnotežu u svom životu; znači li to vraćanje starih vijesti?

Jesu li on vaš zvjezdani ljubavnik ili savršen primjer prave osobe, u krivo vrijeme?

Ili ste osuđeni na ponavljanje starih navika i ostajete unutar otrovne veze. Ova tri znaka moraju biti svjesna svoje (pre) povezanosti sa svojim bivšim…

3 zodijačka znaka koji se vraćaju bivšem tijekom Mjesečevog trigona Saturna od 04. Augusta su:

BIK

Postoji vjerojatnost da ćete se ponovno vratiti s bivšoj ljubavi. Možda osjećate snažnu želju da popravite stvari i osjećate da je vaša zakleta odgovornost pomiriti sve stare osjećaje.

Kako možete biti zadovoljni ako ne znate jeste li dali sve što imate?

Ovo je mnogo više odraz načina na koji gledate sebe nego vrijednost bivšeg. Možda osjećate sram ili krivnju zbog svoje odluke što ste prekinuli vezu i kao da niste iscrpili sve svoje mogućnosti.

Međutim, važno je napomenuti da se ne morate potpuno iscrpiti da biste dokazali da ste bili u pravu pri odlasku. Ovo nije ljubazan način da se počastite. Ne možete očekivati ​​da ćete se osjećati sito kad se neprestano ulijevate u druge.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Prije nego što pošaljete poruku “Jeste li gore?” Razmislite je li to netko zbog koga se vaš život osjeća potpunim ili tražite rješenje koje vam omogućuje da odete. To su dvije potpuno različite stvari.

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka koji se VRAĆAJU BIVŠEM PARTNERU, jer oni NE MOGU jedno bez drugog tijekom Mjesečevog trigona Saturna od 04. Augusta

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top