LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Novembar: Jedan znak će biti opet JAKO USAMLJEN, RAZOČARAN i TUŽAN, a evo i zašto…

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Novembar: Jedan znak će biti opet JAKO USAMLJEN, RAZOČARAN i TUŽAN, a evo i zašto…

1 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas biste mogli steći neke nove prijatelje. Ako ste pozvani na bilo koje društveno okupljanje, obratite pažnju na to. Morate malo proširiti svoj društveni krug. Uživat ćete u stimulaciji u blizini novih ljudi. Volite učiti i biti izloženi različitim gledištima. Današnji dan mogao bi biti inspirativan ako odete na zabavu, koncert ili obiteljsko okupljanje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas biste se mogli odlučiti obratiti nekome. Ponekad ste žestoko neovisni. Skloni ste misliti da ste ratnik koji se može nositi s bilo kojim izazovom koji vam naiđe. No, upravo sada kroz nešto kroz što prolazite mogli biste se osjećati izolirano. Mogli biste imati brige koje morate podijeliti s nekim. Otvorite pouzdanom prijatelju ili voljenoj osobi danas i osjećat ćete se bolje!

 

 

BLIZANCI

Ovo je dobar dan za romantična okupljanja svih vrsta. Ako ste se s nekim rastali, danas biste mogli razmišljati o pomirenju s njim. Ili ako ste jednostavno bili odvojeni od partnera zbog napornog radnog tjedna, uživajte jedno u drugom danas. Ovo je sjajan dan za povezivanje na mnogim razinama. Podijelite ono što vam je na umu i podržite snove jedno drugoga.

 

 

RAK

Trenutno biste mogli razmišljati o izgubljenoj ljubavi. Možda ćete na radiju slušati pjesmu zbog koje razmišljate o prošlom partneru. To bi mogla biti srodna duša koja je “pobjegla”. Možda još uvijek imate jake osjećaje prema ovoj osobi. Moglo bi biti dobro srediti te emocije. Nedostaje li vam ta osoba ili ste samo sentimentalni prema određenom razdoblju u svom životu koje ih je uključivalo?

 

 

LAV

Možda se danas osjećate pomalo zbunjeno. Ako je to slučaj, duboko udahnite i usporite. Mahnitost će vas samo odvesti u krug. Vaše srce i um mogu brujati na sve strane, pa se potrudite da se smirite. Nemojte smatrati da danas morate smisliti neko posebno rješenje. Pokušaj da otkrijete stvari samo će vas frustrirati i izgubiti vrijeme.

 

 

DJEVICA

Danas biste mogli uživati ​​u miru sa svojim romantičnim partnerom. Vjerojatno ste u posljednje vrijeme bili toliko zaposleni da niste imali puno vremena sa svojom dragom. Odvojite danas vrijeme za jednostavno druženje i opuštanje. Pratite jedni druge o novostima. Podijelite svoje snove i svoje strahove. Osjetit ćete jači osjećaj povezanosti ako se danas prepustite. Zato si dopustite da se mazite i budete blizu!

VAGA

Jeste li nedavno izgubili dio vjere u budućnost? Nije li vrijeme da učinite nešto po tom pitanju, posebno što se tiče vašeg osobnog života? Odgovore na ovakva pitanja mogli biste pronaći ako samo još jednom pogledate kvalitetu svojih odnosa s ljudima koji su vam bliski. Tko zna, ljubav vam može samo vratiti entuzijazam za život!

 

 

ŠKORPIJA

Danas bi za vas moglo biti romantično vrijeme. Možda ste se nedavno povezali s nekim. Mogli biste provesti dan upoznajući ovu posebnu osobu i dijeleći trenutke ogromne intimnosti. Dopustite sebi da budete ranjivi. Izrazite sebe. Ne zadržavajući ništa, moći ćete se približiti ovoj srodnoj duši. Ako ste trenutno sami, mogli biste provesti dan upoznajući prijatelja na dubljoj razini.

 

 

STRIJELAC

Moguće je da postoji netko u vašem životu s kojim ste iskoristili priliku i tko vas je doista razočarao. Bili ste posebno tolerantni i strpljivi, ali sada je vrijeme da riješite stvari jednom zauvijek i da svoje karte stavite na stol. Nemojte se bojati učiniti ono što morate učiniti kako biste zaštitili sebe i ljude koje volite.

 

 

JARAC

Danas biste mogli razgovarati o financijama sa svojim partnerom. Možda vi i vaša draga razmišljate o zajedničkoj kupnji kuće. Vjerojatno ste spremni za veću sigurnost. Možda je vrijeme da skupite svoje novčiće i krenete za svojim snovima. Uz malo dodatnog rada i odlučnosti, uskoro biste mogli postići zajednički cilj. Usredotočite se na svoj proračun danas i pažljivo razmislite o izračunima. Odgovori bi mogli biti pred vama.

 

 

VODOLIJA

Danas se javlja rijedak astrološki aspekt koji ukazuje na neke neočekivane događaje u vašem ljubavnom životu. Zapravo, možda biste jednostavno doživjeli jednu od onih strastvenih i romantičnih situacija od kojih vam stvarno kuca srce! Nakon dugog razdoblja bez puno strasti u životu, ponovno ćete otkriti prekrasne nuspojave želje. S malo ljubavi u životu, nema prepreke!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubav je za vas u zraku danas. Zamislite sebe kao duha koji preskače šumu i nudi svoju magiju svim stvorenjima s kojima se susrećete. Bit ćete lijepo nagrađeni jer imate toliko toga što nudite drugima. Širite svoju ljubav nadaleko. Naći ćete se kako preskačete s mjesta na mjesto i od osobe do osobe, ubirući osmijehe sućuti drugih. Ostavite svoje brige nakratko. Postoje svi razlozi za sreću. Smijeh je ono što vas održava mladima.