LJUBAVNI HOROSKOP za 02. August: Jedan znak će biti JAKO USAMLJEN, RAZOČARAN i TUŽAN…

ljubavni horoskop

OVAN

Danas biste mogli steći neke nove prijatelje. Ako ste pozvani na bilo koje društveno okupljanje, obratite pažnju na to. Morate malo proširiti svoj društveni krug. Uživat ćete u stimulaciji u blizini novih ljudi. Volite učiti i biti izloženi različitim gledištima. Današnji dan mogao bi biti inspirativan ako odete na zabavu, koncert ili obiteljsko okupljanje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas biste se mogli odlučiti obratiti nekome. Ponekad ste žestoko neovisni. Skloni ste misliti da ste ratnik koji se može nositi s bilo kojim izazovom koji vam naiđe. No, upravo sada kroz nešto kroz što prolazite mogli biste se osjećati izolirano. Mogli biste imati brige koje morate podijeliti s nekim. Otvorite pouzdanom prijatelju ili voljenoj osobi danas i osjećat ćete se bolje!

 

 

BLIZANCI

Ovo je dobar dan za romantična okupljanja svih vrsta. Ako ste se s nekim rastali, danas biste mogli razmišljati o pomirenju s njim. Ili ako ste jednostavno bili odvojeni od partnera zbog napornog radnog tjedna, uživajte jedno u drugom danas. Ovo je sjajan dan za povezivanje na mnogim razinama. Podijelite ono što vam je na umu i podržite snove jedno drugoga.

 

 

RAK

Trenutno biste mogli razmišljati o izgubljenoj ljubavi. Možda ćete na radiju slušati pjesmu zbog koje razmišljate o prošlom partneru. To bi mogla biti srodna duša koja je “pobjegla”. Možda još uvijek imate jake osjećaje prema ovoj osobi. Moglo bi biti dobro srediti te emocije. Nedostaje li vam ta osoba ili ste samo sentimentalni prema određenom razdoblju u svom životu koje ih je uključivalo?

 

 

LAV

Možda se danas osjećate pomalo zbunjeno. Ako je to slučaj, duboko udahnite i usporite. Mahnitost će vas samo odvesti u krug. Vaše srce i um mogu brujati na sve strane, pa se potrudite da se smirite. Nemojte smatrati da danas morate smisliti neko posebno rješenje. Pokušaj da otkrijete stvari samo će vas frustrirati i izgubiti vrijeme.

 

 

DJEVICA

Danas biste mogli uživati ​​u miru sa svojim romantičnim partnerom. Vjerojatno ste u posljednje vrijeme bili toliko zaposleni da niste imali puno vremena sa svojom dragom. Odvojite danas vrijeme za jednostavno druženje i opuštanje. Pratite jedni druge o novostima. Podijelite svoje snove i svoje strahove. Osjetit ćete jači osjećaj povezanosti ako se danas prepustite. Zato si dopustite da se mazite i budete blizu!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 02. August: Jedan znak će biti JAKO USAMLJEN, RAZOČARAN i TUŽAN…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top