DNEVNI TAROT po jednoj karti za utorak, 02. August: Jedan znak trenutno jako pati, ali mu vrlo brzo stiže puno bolja životna situacija!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: stranica štapića

Iskra jasnoće dolazi na vaš način. Uvid u situaciju i to vam omogućuje da otpustite zabrinutost koja vas je kočila od radosti.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Četvorka štapića

Vrijeme je da upravljate nekim stvarima malo bolje nego ranije ovog tjedna. Vikend je vrijeme da se pripremite i učinite sve najbolje za naredne dane.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Vitez mačeva

Vaš um je oštar, ali pazite da ne povrijedite druge svojom duhovitošću. Ponekad ste prebrzi da biste slijedili. Usporite malo tempo.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Osmica pehara

Emocije sada mogu narasti. Radite stvari koje umiruju vaš um i daju vam osjećaj smirenosti i tišine.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: šestica štapova

Njegujte svoju dušu dobrom hranom, odličnim razgovorom i ljudima koje volite. Brigama trenutno nema mjesta u vašem životu. Morate pustiti stvari koje više ne funkcioniraju.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Dvojka pentakla

Kako potrošiti svoj novac pomalo je zbunjujuće, razmislite o dugoročnom financijskom planiranju. Dobro je živjeti u trenutku, ali za sada, zadržite pogled na horizontu i gledajte u budućnost.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI TAROT po jednoj karti za utorak, 02. August: Jedan znak trenutno jako pati, ali mu vrlo brzo stiže puno bolja životna situacija!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top