DNEVNI HOROSKOP za 25. Oktobar: Jedan znak će ostvariti NOVČANU DOBIT i LJUBAVNU SREĆU – on je najsretniji zodijak dana…

DNEVNI HOROSKOP za 25. Oktobar: Jedan znak će ostvariti NOVČANU DOBIT i LJUBAVNU SREĆU – on je najsretniji zodijak dana…

24 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Postoji aktivna i avanturistička strana dana, koja voli biti društvena i interaktivna s drugima. Možda ćete otkriti da morate malo prilagoditi svoj stav kako biste se uskladili sa strujom koja teče niz rijeku na kojoj se nalazite. Provjerite imate li pri ruci veslo i prsluk za spašavanje jer će vam biti važno da upravljate, a želite se pobrinuti da imate sigurnosnu mrežu za sebe u slučaju da padnete s broda.

 

 

BIK

Kad smo pronašli svoj put, prirodno želimo krenuti njime. Obrnuto nije točno unatoč onome što izgleda da vjerujete. Uzalud je naučiti hodati kad ne znate kojim putem krenuti. Možda vam se ovo čini pomalo tupim, a ipak je istina. Želja stvara sklonost, a ne obrnuto

 

 

BLIZANCI

Danas biste mogli razmišljati o zanimljivim avanturama iz svoje prošlosti. Možda ćete imati iznenadne uspomene o svojim školskim danima. Ili se možda sjećate posebnih vremena koje ste proveli sa svojom obitelji dok ste odrastali. Možda ćete imati koristi od ispitivanja određenih dijelova svoje prošlosti. Mogli biste shvatiti nešto o sebi i svom odgoju što vam donosi prekrasan osjećaj otkrivenja. Ne bojte se prisjetiti se

 

 

RAK

Kad smo pronašli svoj put, prirodno želimo krenuti njime. Obrnuto nije točno unatoč onome što izgleda da vjerujete. Uzalud je naučiti hodati kad ne znate kojim putem krenuti. Možda vam se ovo čini pomalo tupim, a ipak je istina. Želja stvara sklonost, a ne obrnuto.

 

 

LAV

Danas biste se mogli osjećati nadahnuto za strastven govor. Obično ste lagodan tip. Volite živjeti i pustiti da živite. Ali vaš osjećaj za pravdu mogao bi se danas potaknuti pa biste mogli zauzeti stav. Možda biste htjeli dati glas svojim političkim ili vjerskim stavovima. Ili biste mogli odlučiti braniti nekoga prema kome se nepravedno postupa. Vaš pogled na situaciju je jasan, stoga se ne bojte podijeliti svoju perspektivu.

 

 

DJEVICA

Možda biste se jutros probudili, pogledali u ogledalo i odlučili da mrzite ono što vidite  iako vjerojatno izgledate dobro. Stoga je ovo dobar dan za kupovinu nove odjeće ili šišanje. Možda se osjećate pomalo plavo, a izlazak i uživanje više su nužnost nego luksuz. Ali u ovom trenutku nemojte pretjerano uživati ​​u hrani ili piću, sutra vam se možda neće svidjeti posljedice!

VAGA

Budite zavodljivi što se tiče izražavanja vaše strasti prema drugima danas. Zapamtite da je manje više. Ne morate zvoniti u ogroman broj zvižduka i zvona da biste prenijeli svoje mišljenje. Neka vaši postupci budu minimalni, ali smisleni. Mnogo toga možete reći sa samo nekoliko riječi. Vaš pogled ima više nego što se čini. Neobučeni plijen nema šanse protiv vašeg hipnotičkog pogleda.

 

 

ŠKORPIJA

Imate nešto od kralja filozofa o sebi, a danas ćete iznositi svoje mišljenje o tome kako se kraljevstvom treba upravljati. Danas je sjajan dan da privučete ljude na svoju stranu i potaknete pozitivne promjene. Preuzmite inicijativu i smislite strategije ili planove igara u kojima svi mogu sudjelovati. Ako se ponašate kao trener u situaciji, vaš bi “tim” danas trebao postići nekoliko “golova”.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STRIJELAC

Možda ste danas u prilično party modu. Budite slobodni i otvoreni prema ljudima oko sebe. Krenite u divlju avanturu koja gasi vašu žeđ za spontanošću i zabavom. Ostanite budni do kasno i razgovarajte s prijateljem kojeg niste vidjeli već duže vrijeme. Vrijeme za život je sada. Iskoristi svaki trenutak svog života.

 

 

JARAC

Mogli biste se danas osjećati prilično nemirno i jedva čekate izaći na otvoreno neko vrijeme, ali svakodnevni zadaci i odgovornosti mogli bi vas natjerati da to odgodite. Netko do koga vam je stalo mogao bi zatražiti uslugu – i iako možda ne želite pomoći toj osobi, vjerojatno ćete. Ne dopustite da se vaša iritacija pokaže, samo to učinite brzo i prihvatite zahvalnost osobe. Navečer: Idite u dugu šetnju pod zvijezdama.

 

 

VODOLIJA

Skloni ste danas naići na snažno protivljenje. Vjerojatnije je da ako počnete udarati glave s nekim, nitko od vas neće lako odustati. Stvari će se vjerojatno pogoršati do krajnjih razmjera. Pažljivo odmjerite posljedice svojih postupaka prije nego što krenete glavom u sveopštu bitku s nekim ili nečim. Ako imate ljutnju, oslobodite je, ali pazite kako utječe na druge.

 

 

RIBE

Danas se pokušajte više otvoriti drugim kulturama i načinima razmišljanja. Nemojte se samo isključivati ​​kad želite razmišljati o drugim idejama. Za vas bi ovo bio lak izlaz jer vam omogućuje skrivanje. Razvijte svoju znatiželju o onome što postoji u našem društvu. Vaše će mišljenje kasnije imati težinu.