DNEVNI HOROSKOP za 02. August: Jedan znak će ostvariti NOVČANU DOBIT i LJUBAVNU SREĆU – on je najsretniji zodijak dana…

OVAN

Postoji aktivna i avanturistička strana dana, koja voli biti društvena i interaktivna s drugima. Možda ćete otkriti da morate malo prilagoditi svoj stav kako biste se uskladili sa strujom koja teče niz rijeku na kojoj se nalazite. Provjerite imate li pri ruci veslo i prsluk za spašavanje jer će vam biti važno da upravljate, a želite se pobrinuti da imate sigurnosnu mrežu za sebe u slučaju da padnete s broda.

 

 

BIK

Kad smo pronašli svoj put, prirodno želimo krenuti njime. Obrnuto nije točno unatoč onome što izgleda da vjerujete. Uzalud je naučiti hodati kad ne znate kojim putem krenuti. Možda vam se ovo čini pomalo tupim, a ipak je istina. Želja stvara sklonost, a ne obrnuto

 

 

BLIZANCI

Danas biste mogli razmišljati o zanimljivim avanturama iz svoje prošlosti. Možda ćete imati iznenadne uspomene o svojim školskim danima. Ili se možda sjećate posebnih vremena koje ste proveli sa svojom obitelji dok ste odrastali. Možda ćete imati koristi od ispitivanja određenih dijelova svoje prošlosti. Mogli biste shvatiti nešto o sebi i svom odgoju što vam donosi prekrasan osjećaj otkrivenja. Ne bojte se prisjetiti se

 

 

RAK

Kad smo pronašli svoj put, prirodno želimo krenuti njime. Obrnuto nije točno unatoč onome što izgleda da vjerujete. Uzalud je naučiti hodati kad ne znate kojim putem krenuti. Možda vam se ovo čini pomalo tupim, a ipak je istina. Želja stvara sklonost, a ne obrnuto.

 

 

LAV

Danas biste se mogli osjećati nadahnuto za strastven govor. Obično ste lagodan tip. Volite živjeti i pustiti da živite. Ali vaš osjećaj za pravdu mogao bi se danas potaknuti pa biste mogli zauzeti stav. Možda biste htjeli dati glas svojim političkim ili vjerskim stavovima. Ili biste mogli odlučiti braniti nekoga prema kome se nepravedno postupa. Vaš pogled na situaciju je jasan, stoga se ne bojte podijeliti svoju perspektivu.

 

 

DJEVICA

Možda biste se jutros probudili, pogledali u ogledalo i odlučili da mrzite ono što vidite  iako vjerojatno izgledate dobro. Stoga je ovo dobar dan za kupovinu nove odjeće ili šišanje. Možda se osjećate pomalo plavo, a izlazak i uživanje više su nužnost nego luksuz. Ali u ovom trenutku nemojte pretjerano uživati ​​u hrani ili piću, sutra vam se možda neće svidjeti posljedice!

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 02. August: Jedan znak će ostvariti NOVČANU DOBIT i LJUBAVNU SREĆU – on je najsretniji zodijak dana…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top