TOKOM NEDELJE: Lavu stiže DOBITAK, Bik u brizi, Vodoliji se vraća bivši, a OVI će znakovi imati samo RAZLOGE ZA SREĆU!-/

TOKOM NEDELJE: Lavu stiže DOBITAK, Bik u brizi, Vodoliji se vraća bivši, a OVI će znakovi imati samo RAZLOGE ZA SREĆU!-/

31 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Do kraja nedjelje moći ćete riješiti neke probleme koji opterećuju vašu ljubavnu vezu. To ćete moći učiniti, ali ćete morati pokazati puno dobre volje i želju za kompromisom. Kompromis će biti jedini način da sačuvate vašu ljubavnu vezu i da ostvarite normalan odnos sa partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Razlozi za brigu i nervozu bit će povezani sa vašim poslom i toga se nećete tako lako riješiti. Mnogi poslovni problemi su kulminirali u zadnje vrijeme i to će još potrajati. Međutim, imat ćete mnogo razloga za sreću na ljubavnom planu jer će se za to pobrinuti vaš partner.

 

 

BLIZANCI

Sva događanja na svim planovima vašeg života ulaze u fazu kada za probleme nećete znati. Sretan period tokom nedjelje neće ništa narušiti i vi ćete imati vremena za pravo uživanje u životu. Rijetko dođu takvi periodi u životu pa se potrudite da ovaj iskoristite maksimalno.

 

 

RAK

Mnogi problemi u vašem poslu otežat će vam život tokom nedjelje pa ćete morati biti vrlo oprezni sa eventualnim donošenjem bitnih odluka. Možda je bolje pričekati neko drugo vrijeme i ne zaletavati se u odlukama da se ne biste poslije gorko kajali.

 

 

LAV

Tokom nedjelje očekuje vas neočekivani novčani dobitak koji će u vama proizvesti pravu erupciju sreće. Zvijezde će vam biti naklinjene i omogućiti vam ostvarenje tog dobitka. Vaša sreća bit će golema i to će osjetiti svi vaši bližnji. Konačno ćete moći ostvariti i neke davne želje.

 

 

DJEVICA

Uobičajena nedjelja je pred vama sa događajima koji neće imati dalekosežne posljedice. Na to ste navikli i to vam ne smeta. Ne volite nikakva velika iznenađenja, a takvih neće ni biti, bar tokom nedjelje.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2