TOKOM AUGUSTA! Ovo će biti MJESEC SREĆE jer će MNOGI ZODIJACI biti i više nego SRETNI narednih 30 dana…

OVAN

OPĆENITO

Možete radovati pozitivnom mjesecu. Planeti će poboljšati vaše komunikacijske vještine s drugima u uredu i kod kuće, posebno s mlađom braćom i sestrama. Položaji planeta pozitivno će utjecati na vašu hrabrost i karmu (akcije) prema vašem domu. Moći ćete trijumfirati u svim bitkama ovog mjeseca. Venera će također donijeti dobru udobnost, a vi ćete imati dobar mjesec. Budite vrlo oprezni u vezi sa svojim postupcima, jer vas planeti ovog mjeseca mogu učiniti previše odvažnima i previše kreativnima, a može se teško kontrolirati. Priznanje kod kuće možete dobiti sredinom mjeseca. Planeti će vam donijeti dobru zaradu i zaštitit će vašu karijeru i zdravlje. Studenti mogu dobro proći ako se usredotoče na svoje studije bez da im se odvlači pažnja.

 

LJUBAV

Ljubavni život sada može biti dobar zbog pozitivnog utjecaja planeta. Bit ćete romantični i dragi, a to će impresionirati vašeg ljubavnika ili supružnika. Ali može doći do nesporazuma jer možete izreći neke oštre riječi svom ljubavniku ili supružniku. Potrošit ćete dobar dio novca za svog partnera. Također ćete poboljšati svoje odnose s prijateljima i sklopiti prijateljstva s ljudima visokog društvenog položaja. Možete postati vrlo privlačni i privlačni za suprotni spol.

 

 

BIK

OPĆENITO

Ovog mjeseca ćete imati dobar mjesec ispunjen dobrim humorom, hrabrošću, inteligencijom, bogatstvom i napretkom. S obzirom na njihove veze, karijeru i zdravlje, pogotovo će to biti dobar mjesec. Položaji planeta nakon sredine mjeseca dobro će utjecati na vaš samorazvoj i bogatstvo. Ovog ćete mjeseca biti usredotočeni na poboljšanje komunikacijskih vještina, a vrijeme je da se oslobodite bijesa i ponosa. Možete dobiti posao ili projekte povezane sa stranim zemljama. Ovog mjeseca planeti vam mogu stvoriti nesporazume s članovima vaše obitelji, pa se suzdržite od upotrebe oštrih riječi protiv bilo koga. Planeti će također imati velik duhovni utjecaj na vas. U vašoj su sudbini pozitivne stvari koje vam mogu pomoći da uspijete ovog mjeseca. Fokus će vam biti na ispunjavanju svih vaših obaveza. Zdravlje će biti u redu, ali morate se više pobrinuti za sebe. Studije će biti dobre, ali možda ćete imati neke smetnje.

 

LJUBAV

Ljubav vam sada može biti dobra. Sa supružnikom ili ljubavnikom mogu biti dobra vremena, a posebno će rasti ljubav s članovima obitelji. Pokušajte jasno priopćiti svoje želje. Morate poboljšati svoje odnose ljubavlju i ne govoriti oštre riječi jer vas planeti mogu naljutiti. Možete dati prednost obitelji prekomjernom radu, zbog čega ljubav može rasti. To znači da ćete se ovog mjeseca usredotočiti na stjecanje bogatstva za obitelj i na izmjenu odnosa s mlađim bratom ili sestrom. Provest ćete više vremena sa svojom obitelji i usredotočiti se na akumulaciju bogatstva. Možda se nećete družiti s prijateljima, a to može pokrenuti neka pitanja s njihova kraja.

 

BLIZANCI

OPĆENITO

Ovog mjeseca moći ćete vidjeti dobre rezultate u mnogim aspektima svog života jer će planeti povećavati vaš intelekt i mentalnu oštrinu. Oni će vas pretvoriti i razotkriti dobre stvari iz vaše sudbine. Ali vaš vas unutarnji bijes i ponos mogu učiniti pomalo egoističnim i nestalnim u govoru, pa budite oprezni u pogledu odnosa. Planeti vas mogu učiniti hrabrima i poetičnima, punim milosti i samopouzdanja. Smještaj planeta nagovještava da će doći do dobrih promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu. Vaš ljubavni život i odnosi ovog će se mjeseca možda ojačati ako svoj govor i osobnost iskoristite na dobar način. Karijerno i poslovno, vaša hrabrost može vas natjerati da postignete svoje snove i ciljeve. Planeti će poboljšati vaše bogatstvo ovog mjeseca. Možda ćete se sada radovati pozitivnim stvarima. Studenti će također dobro proći ako se usredotoče na svoje studije, a zdravlje će biti pozitivno veći dio mjeseca.

 

LJUBAV

Vaša pozitivna komunikacija privući će vašu srodnu dušu k vama ovog mjeseca, a možda ćete imati i pomiješanih rezultata u ljubavnim stvarima. Ali sveukupno, ovog mjeseca možete pronaći osobu iz svojih snova. Želite predanost i istinitost u osobi koju želite za svog životnog partnera. Ako ste nedavno prekinuli vezu, možda ćete postati zauzeti baveći se svojim hobijima da biste skrenuli svoj um. Ali ne smijete žuriti sa stvarima kako biste pronašli pravog partnera. Neka se to dogodi prirodno. Vaša srodna duša ući će u vaš život u pravo vrijeme. Potražit ćete dobru osobu koja može podijeliti vašu mentalnu valnu duljinu. Položaji planeta sugeriraju da biste ljubavnika mogli pronaći preko braće i sestara. Na primjer, to bi mogao biti jedan od njihovih prijatelja.

 

 

RAK

OPĆENITO

Možete imati mješovit mjesec i morate biti oprezni u kontroli svog ega. Ovog mjeseca mogu zaraditi i mogu se osjećati zdravije i opuštenije. No, njihov odnos s ocem kod kuće i šefom na poslu može patiti ovaj mjesec. Možda ćete imati problema sa supružnikom i rodbinom, a možda ćete se i posvađati kod kuće, ali  problem možete brzo riješiti uz pomoć obitelji i prijatelja. Vaše financije mogu biti dobre. Planeti vas mogu zainteresirati za okultne i duhovne prakse. Planeti će također zaštititi vašu reputaciju na poslu i pomoći u zaštiti vašeg poslovanja, ali u vašem bračnom životu mogu biti problemi, što može rezultirati nekim zdravstvenim problemima povezanim sa stresom. Možda ćete se osjećati izolirano, a studenti će se osjećati depresivno zbog svojih performansi. Ako mogu meditirati, mogu se bolje usredotočiti na svoje studije.

 

LJUBAV

Planeti će vas učiniti slatkog jezika, a supružnik ili ljubavnik impresionirani će biti s vama. Možete se prepustiti luksuzu i udobnosti. Ovaj mjesec se u vašim vezama ne vide nikakvi problemi, osim onog s rodbinom. Ovog mjeseca svoje odnose možete poboljšati kroz udobnost i užitke koje ćete tražiti za sebe i svoje najmilije. To može uključivati ​​kupnju poklona za supružnika ili ljubavnika. Provedite neko vrijeme s partnerom da bi to uspjelo i poboljšali vaš odnos. Suzdržite se svake rasprave s tazbinama.

 

LAV

OPĆENITO

Ovog mjeseca ćete vidjeti neke mješovite događaje, što nije dobro, ali s pozitivne strane, njihova bi se sreća povećavala. Može biti nekih dugova, što zauzvrat može dati mentalni stres vezan uz posao ovog mjeseca, ali svoje borbe možete lako osvojiti. Ovaj mjesec imat će pozitivan utjecaj na vas, posebno financijski, a također mentalno i u odnosima, jer će vas vaš Guru voditi i blagoslivljati u svim tim aspektima. Zbog planetarnih smještaja, ovaj ćete mjesec možda morati puno putovati, a to vas može lako umoriti. Vjerojatne su neke blage agresije i stresa jer vas planeti čine energičnim i strastvenim, ali i ljutitim. Ukrotite svoj bijes i postizite dobre rezultate na poslu ovog mjeseca te budite prepoznati za svoje postupke i ideje. Vide se zdravstveni problemi povezani s bijesom, zato meditirajte i imat ćete velike koristi. Studenti mogu imati produktivan mjesec.

 

LJUBAV

Ljubav vam može biti u središtu ovog mjeseca jer će vas planeti učiniti ljubavnikom koji je poetičan i karizmatičan. Iako ćete biti vrlo zauzeti izgradnjom svoje reputacije na poslu, naći ćete vremena i za ljubav. Ovog mjeseca možete upoznati nekoga posebnog preko prijatelja ili tijekom putovanja u inozemstvo. No usred svojih profesionalnih problema možda ćete zaboraviti provoditi vrijeme kod kuće. Provodite vrijeme sa svojim najmilijima. Pazite da ne postanete previše samopouzdani. Vašem se partneru ili ljubavniku ovo možda neće svidjeti. Suzdržite se od bilo kakvih grubih postupaka.

 

 

DJEVICA

OPĆENITO

Rođenima u ovom znaku ovo će biti mjesec miješanih rezultata. Sada se možda više usredotočite na svoj posao, pa možda nećete naći vremena za interakciju s rodbinom. Nadalje, nezaobilazna putovanja mogu učiniti da se neki od vas držite podalje od članova obitelji, a to također može doprinijeti gubitku jedinstva u obitelji. Ali prijatelji vam mogu biti od pomoći u tom razdoblju. Možda ćete također pokazati zanimanje za učenje mnogih novih stvari, dok ćete vjerojatno i dobro rješavati novčana pitanja. Možda ćete sada razviti i duhovni stav uma. Ali postoje šanse da se mentalno iscrpite, a to može utjecati na vaše zdravlje. Stoga, molim vas, pokušajte održavati svoj um zdravim. Studenti će možda uspjeti na svojim studijama slijedeći savjete roditelja i učitelja.

 

LJUBAV

U vašem ljubavnom životu mogu biti usponi i padovi. Možda također nećete moći provoditi puno vremena s obitelji, a to može razočarati vašeg životnog partnera. U tom pogledu možete pokušati preuzeti neke obiteljske obveze koje mu mogu pružiti određeno zadovoljstvo i radost. Prilagođavanja i smještaj u obiteljskim stvarima mogu pomoći u održavanju srdačnih odnosa između muža i žene.

 

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM AUGUSTA! Ovo će biti MJESEC SREĆE jer će MNOGI ZODIJACI biti i više nego SRETNI narednih 30 dana…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top