Detaljne ASTRO PROGNOZE po EGIPATSKOM HOROSKOPU za mjesec AUGUST – evo tko će se NAJVIŠE RADOVATI!-

Detaljne ASTRO PROGNOZE po EGIPATSKOM HOROSKOPU za mjesec AUGUST – evo tko će se NAJVIŠE RADOVATI!-

31 srpnja, 2022 0 By Admin 2

 

VAGA

Veliki uspjesi su pred vama na poslovnom planu u narednom periodu. Ostvarit ćete dobre rezultate što će vam donijeti i znatnu financijsku korist. Posao će vam ići sve bolje i bit ćete vrlo zadovoljni postignutim rezultatima.

Zodijaci koji nisu u vezi morat će novu ljubavnu priliku prihvatiti sa velikim oprezom jer namjere te osobe neće biti potpuno iskrene kao vaše. Oni u vezi će uživati u narednom periodu koji će im donijeti prekrasne trenutke sa partnerom pune ljubavi i razumijevanja. Pravo vrijeme za pravi užitak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Sve što želite na vašem poslovnom planu je odmor, previše ste radili kroz dugi period, novaca imate kao i uvijek, a sada se želite odmoriti i napuniti baterije. Pa učinite to, ništa loše se neće dogoditi, priuštite si odmor jer ste ga zaslužili.

Sreća je suđena osobama koje nisu u vezi u narednom periodu, suđen im je susret sa osobom koja će postati sastavni dio njihovog života i unijeti toliko očekivanu sreću u život. Osobe u vezi znaju da previše dopuštaju partneru koji polako počinje iskorištavati vašu dobrotu. Djelomićno ste sami krivi za to, ali nije kasno da stvari postavite na svoje mjesto.

STRIJELAC

Veliki poslovni rizik donijet će vam i veliku novčanu dobit. Isplatit će vam se vrlo rizičan poslovni potez jer ćete imati puno, puno sreće. Dobro se zamislite da li biste tako nešto više ponovili jer biste mogli sve izgubiti. Pripadnici znaka koji nisu u vezi neće uskoro ni biti ukoliko ne posvete pažnju društvenom životu.

Ljubav svog života nećete naći unutar svoja četiri zida, morat ćete se pokrenuti i početi više izlaziti, a tada je sve moguće. Oni u vezi morat će poraditi na komunikaciji koja je svedena na najmanji nivo. Da se ne biste previše udaljili od partnera morat ćete puno više razgovarati i tada će sve sjesti na svoje mjesto.

 

 

JARAC

Vaše ambicije su velike i one će vam donijeti rezultate kakve niste ni očekivali. Posao će vam uljepšati naredni period i imat ćete puno razloga za zadovoljstvo. Oni koji nisu u ljubavnoj vezi, mogli bi biti u narednim danima i tako spojiti dobar poslovni period sa početkom ljubavne veze.

Ne ignorirajte signale jedne osobe iako za nju ne gajite neke simpatije, bar još ne. Pripadnici znaka koji su u vezi osjetit će promjene na bolje. Period monotonije koja je vladala je na kraju i novi lijepi događaji unijet će nova uzbuđenja u vašu vezu

 

 

VODOLIJA

Previše opuštanja u proteklom periodu doći će vam na naplatu u skoroj budućnosti. Svoj posao morate shvatiti ozbiljno i raditi ga konstantno inače biste mogli imati problema zbog toga.

Promjena za slobodne znakove neće biti ni ubuduće, dakle, malo više se angažirajte u potrazi za partnerom pa će i uspjeh uslijediti. Zvijezda ljubavi zasjat će punim sjajem za one u vezi. Trenuci sreće trajat će duže vrijeme i moći ćete se samo prepustiti i uživati zajedno sa partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Velike promjene na bolje na poslovnom planu obilježit će razdoblje pred vama. Promjene će utjecati na vaše svakodnevne rutine, ali će donijeti značajnu financijsku korist, na vaše zadovoljstvo. Slobodni znakovi provest će buduće vrijeme smišljajući kako da zaborave bivšu ljubav i krenu dalje.

To je proces koji je bolan i traje, ali čim prije to prođete bolje ćete se osjećati. Za one u vezi dolazi period kada morate biti iskreni sa partnerom jer bi svaka laž mogla imati nesagledive posljedice po vezu.

Stranice: 1 2