Strijelac će biti duboko POVRIJEĐEN, Blizanci će biti NAGRAĐENI, a OVOM znaku život sprema IZNENAĐENJE!

Strijelac će biti duboko POVRIJEĐEN, Blizanci će biti NAGRAĐENI, a OVOM znaku život sprema IZNENAĐENJE!

8 veljače, 2023 0 By Admin

STRIJELAC:

Naredni period, odnosno bliska budućnost vam neće donijeti događaje sa kojima ćete moći biti posve zadovoljni. Naredni period vremena će biti daleko od onoga što bi moglo ispuniti vaša očekivanja. Posebno nećete moći biti zadovoljni sa vašim partnerom i sa vašim ljubavnim životom i odnosom.

Odnos vašeg partnera prema vama u najmanju ruku neće biti ni malo korektan.Koliko kod da ćete imati strpljenja i tolerancije, ništa neće utjecati na loše ponašanje koje će biti usmjereno prema vama. Neki postupci će vas duboko povrijediti u toj mjeri da ćete se zapitati da li vaša veza uopće ima smisla i da li ima daljnju zajedničku budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubavni odnosi bit će narušeni u narednom periodu, a vi ćete morati doći do riješenja problema ili do drastičnih poteza i odluka.

 

BLIZANCI:

Vaš zodijak ima daleko više dobrih i pozitivnih karakteristika, nego onih negativnih. Krasi vas poštenje i želja i volja da pomognete drugima svaki puta kada ste u mogućnosti i naravno kada možete. Kroz život činite puno više dobrih djela, nego onih loših.

Zapravo je malo situacija u vašem životu zbog kojih se jako kajete ili onih sa kojima se ne ponosite. Više se može reći da se sa nekim djelima ne ponosite, nego što se kajete. Vjerujete u dobro i da se svakome dobro vraća. U narednom periodu bit ćete…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2