LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Novembar: Netko će popraviti ljubavnu situaciju, ali mora napraviti prvi korak!

LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Novembar: Netko će popraviti ljubavnu situaciju, ali mora napraviti prvi korak!

31 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Nedavno ste bili nemarni prema svim vrstama odnosa u svom životu! Ali prije nego što postane kasno morate premostiti jaz! Vaš partner je bio uz vas u čudnim vremenima, ali negdje mu ne možete vratiti isti uspjeh. Ne spekulirajte o manama koje vaš partner posjeduje. Niste primijetili dok se jako poboljšao!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas ćete otkriti razlog naglog ponašanja vašeg partnera. Manje ste pažnje obraćali na njega/nju. Danas je dan da mazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite svog partnera. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

 

 

BLIZANCI

Današnji dan označava početak novog razdoblja razumijevanja i prilagođavanja između vas i vašeg partnera. Sve paučine u vezi sada su uklonjene i oboje ćete se moći vidjeti u jakom sjajnom svjetlu, ali to će vašu ljubav samo učiniti jačom i trajnijom. Dan će vam donijeti veliki optimizam.

 

 

RAK

Ne lupajte na vrata što se tiče odnosa. Upamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kad dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas vaša ljubav pronađe. Do tada se dobro provedite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne biste trebali gubiti nadu!

 

 

LAV

Snaga vaših vlastitih romantičnih osjećaja vjerojatno će vas danas iznenaditi. Velike su šanse da ćete danas djelovati na potpuno nekarakterističan način i vaša će odvažnost vjerojatno biti prilično iznenađujuća. Vrlo je vjerojatno da će vaš partner ostati ošamućen, ali sretan i zahvalan. Iskoristite današnji dan dugim romantičnim šetnjama i druženjem.

 

 

DJEVICA

Danas ćete početi shvaćati da nećete reagirati na tuđe manipulacije i krenut ćete u postavljanje zdravih granica u svojim odnosima. Morate shvatiti da ni vašem najvećem dobronamjerniku ne smijete dopustiti da donosi vaše odluke umjesto vas, a na kraju je vaše mišljenje važno. Napravite taj prvi korak i vaše će se poštovanje značajno povećati.

VAGA

Vaši planovi za druženje sa dragim ljudima danas bi se mogli srušiti. U ovom trenutku nemojte snažno pritiskati partnera kako biste znali razlog zašto ste pokvarili plan. Hladno sjedenje kod kuće i gledanje omiljene TV emisije ili čitanje dobre knjige jednako će vas zabaviti.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav je u zraku. Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete nekoga upoznati i danas se prilično nasilno zaljubiti, ali imajte na umu da ćete, iako ste dobro opremljeni, zahtijevati prilagodbe kako bi veza postala trajna, a ne samo prolazna fensi. Parovi će zajedno uživati ​​u prijeko potrebnom romantičnom vremenu.

 

 

STRIJELAC

Održavajte pozitivan okvir uma čak i ako vaš trenutni odnos ne funkcionira. Vaš partner ne uzvraća ista osjećanja kao i vi. Vrijeme je da nastavimo graciozno, a da nikoga ne povrijedimo. Upoznajte ljude i zabavljajte se. S vašim pozitivnim stavom mogli biste pronaći nekoga s druge strane vrata. Čekaju vas iznenađenja. Budite skromni i nježni.

 

 

JARAC

Ovo je vrijeme da učvrstite sve one odnose koje ste zanemarili u potrazi za romantikom. To uključuje vaše roditelje, braću i sestre, širu obitelj i prijatelje. Morate shvatiti da ti drugi odnosi nisu manje važni i da vam pružaju vrijedan sustav podrške. Morate ih njegovati koliko i svaku romantičnu vezu.

 

 

VODOLIJA

Romantična veza s kolegom stvorit će nepotrebnu napetost i poteškoće. Pokušajte svoj privatni život odvojiti od profesionalnog. Pokušajte se pridružiti programu fitnesa i zdravlja sa svojim voljenim kako biste smanjili razinu stresa u svojoj vezi i u svom umu. Zbog ovih strahova možete patiti od osjećaja nesigurnosti u vezi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda imate čežnju za partnerom koji je udaljen od vas bilo fizički ili emocionalno. Fizičku udaljenost je teško pokriti, ali se emocionalna udaljenost može svladati s lakoćom. Samo držite svoj ego po strani i napravite prvi korak. Možda ćete se iznenaditi kad otkrijete da vam partner uzvraća osjećaje. Idi i razbij nevidljivi zid.