LJUBAVNI HOROSKOP za 31. Jul: Netko će popraviti ljubavnu situaciju, ali mora napraviti prvi korak…

ljubavni horoskop

OVAN

Nedavno ste bili nemarni prema svim vrstama odnosa u svom životu! Ali prije nego što postane kasno morate premostiti jaz! Vaš partner je bio uz vas u čudnim vremenima, ali negdje mu ne možete vratiti isti uspjeh. Ne spekulirajte o manama koje vaš partner posjeduje. Niste primijetili dok se jako poboljšao!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas ćete otkriti razlog naglog ponašanja vašeg partnera. Manje ste pažnje obraćali na njega/nju. Danas je dan da mazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite svog partnera. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

 

 

BLIZANCI

Današnji dan označava početak novog razdoblja razumijevanja i prilagođavanja između vas i vašeg partnera. Sve paučine u vezi sada su uklonjene i oboje ćete se moći vidjeti u jakom sjajnom svjetlu, ali to će vašu ljubav samo učiniti jačom i trajnijom. Dan će vam donijeti veliki optimizam.

 

 

RAK

Ne lupajte na vrata što se tiče odnosa. Upamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kad dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas vaša ljubav pronađe. Do tada se dobro provedite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne biste trebali gubiti nadu!

 

 

LAV

Snaga vaših vlastitih romantičnih osjećaja vjerojatno će vas danas iznenaditi. Velike su šanse da ćete danas djelovati na potpuno nekarakterističan način i vaša će odvažnost vjerojatno biti prilično iznenađujuća. Vrlo je vjerojatno da će vaš partner ostati ošamućen, ali sretan i zahvalan. Iskoristite današnji dan dugim romantičnim šetnjama i druženjem.

 

 

DJEVICA

Danas ćete početi shvaćati da nećete reagirati na tuđe manipulacije i krenut ćete u postavljanje zdravih granica u svojim odnosima. Morate shvatiti da ni vašem najvećem dobronamjerniku ne smijete dopustiti da donosi vaše odluke umjesto vas, a na kraju je vaše mišljenje važno. Napravite taj prvi korak i vaše će se poštovanje značajno povećati.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 31. Jul: Netko će popraviti ljubavnu situaciju, ali mora napraviti prvi korak…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top