LJUBAVNI HOROSKOP za 01. august: Nakon mnogo prolivenih SUZA i patnje, OVAJ znak će pronaći SREĆU u LJUBAVI

ljubavni horoskop

OVAN

Postoji velika mogućnost da će se treća osoba pokušati umiješati u vašu vezu sa zlim namjerama. Ta je osoba vjerojatno osoba od povjerenja i netko od koga ovisite. Stoga sve informacije o svom partneru uzmite sa zdravom dozom skepticizma. Možda ste zbog partnera partner meta ljubomore i prijevare. Morate se osloniti na vlastite osjećaje.

 

 

BIK

Možda će vam biti malo teško povezati se sa svojom najdražom ljubavlju danas. Zapravo ste im bliski, ali još uvijek iz nezrelosti pokušavate s njima pregovarati o osjećajima. Rješenje bi bilo da se dobro poznajete prije nego što se odlučite zbližiti na emocionalnoj i fizičkoj razini. Vaš će odnos nakon ovog emocionalnog dijeljenja biti puno bolji.

 

 

BLIZANCI

Danas biste vi i vaš partner mogli planirati useliti zajedno. Vaš partner može vas lako podržati s plišanim stambenim smještajem. No, za promjenu raspoloženja prije toga možete otići na egzotično ljetovanje ili neobično avanturističko putovanje kako biste razbili monotonu rutinu i popravili raspoloženje.

 

 

RAK

Dobitna situacija za vas i vašeg partnera danas postoji. Vaši zaljubljeni osjećaji toliko su snažni da ste prilično zahtjevni. Vatra je jednaka i podudara se i na drugom kraju. Zato, budite vrlo oprezni, pitajte i možda se nećete razočarati. Potreban je malo nježan i pažljiv pristup. Kao takav, vi ste partner za razumijevanje.

 

 

LAV

Dobro je upiti puno stvari. Time se zapravo izbjegavaju brojne trivijalne tučnjave. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je stav i ponašanje vašeg partnera smetalo, progovorite. Stvari će se samo kretati prema boljem. Poznato je da ostajete pri svojim vrijednostima i načelima. Djelujte unutar granica.

 

 

DJEVICA

Financijski ste snažni i možete impresionirati bilo koji spoj. No, za razliku od većine ljudi, naići ćete na neke koji će htjeti vidjeti vaše prirodne talente i svidjet će vam se kakvi jeste! Počet ćete razmišljati o ovoj osobi i bez spoznaje možete se uskoro romantično povezati s tom osobom. Dobar izbor, samo naprijed!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 01. august: Nakon mnogo prolivenih SUZA i patnje, OVAJ znak će pronaći SREĆU u LJUBAVI

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top