LJUBAV do 07. Augusta: OVIM znacima dolazi BURAN PERIOD ZA LJUBAV, a OVI će biti SRETNI KAO NIKAD!-

OVAN

Kako se još više zbližiti sa partnerom, pitanje je koje si često postavljate. Krenite prvo sa time da zajednički donosite odluke i da dozvolite partneru da sudjeluje i u dijelu života koji držite samo za sebe. Na taj način učinit ćete ogroman korak i tada će sve biti puno bolje nego sada.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ne tražite rješenja za svakodnevne probleme sastrane. Vaš partner ima pravo sudjelovati u svim segmentima vašeg života, pa mu to i dozvolite. Nitko vas neće bolje savjetovati od vašeg partnera.

 

 

BLIZANCI

Svaki vaš pokušaj da zaboravite bivšu ljubav do sada je završavao neuspjehom. Ni dalje situacija neće biti puno bolja pa vas očekuju dani koji će vam biti vrlo teški. Morat ćete se pomiriti sa tim da vrijeme lijeći rane i da će morati proći još nešto vremena da krenete dalje sa svojim životom.

 

 

RAK

Budite iskreni prema partneru i potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Shvatili ste davno da vas partner iskreno voli i ako i vi toliko volite njega, pokažite mu to.

 

 

LAV

Pokušajte pažljivije analizirati svog partnera jer već neko vrijeme imate osjećaj da vam nešto skriva. To možda i nije daleko od istine pa pokušajte indirektno saznati kakve su namjere vašeg partnera. Kada budete znali o čemu se radi, tada ćete i lakše odlučiti što dalje.

 

 

DJEVICA

Težak period je pred vama što se tiče ljubavi jer vaš partner inzistira na nekim odgovorima. Pokušajte se prvo sami sa sobom dogovoriti do čega vam je stalo, a tada obavite razgovor sa partnerom i odlučite u kojem smjeru će ići vaša ljubavna veza.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV do 07. Augusta: OVIM znacima dolazi BURAN PERIOD ZA LJUBAV, a OVI će biti SRETNI KAO NIKAD!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top