DNEVNI HOROSKOP za 27. Oktobar: Nakon FINANCIJSKE KRIZE, nekome danas STIŽE NOVAC!

DNEVNI HOROSKOP za 27. Oktobar: Nakon FINANCIJSKE KRIZE, nekome danas STIŽE NOVAC!

26 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: U vašem će se životu u ovom trenutku dogoditi neobjašnjivi događaji. Nježni osjećaji lako prelaze s vas na svakoga koga sretnete  posebno na osobe suprotnog spola koje ćete jako impresionirati. Postat ćete svjesni posla koji trebate obaviti da biste se slagali s ljudima i na radnom mjestu i kod kuće.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete postati posesivni oko materijalnih stvari. Ne držite stvari previše čvrsto. Samo pratite tok i krećite se s njim. Morate biti čvrsti u vezi stvari dok nemate odgovore u rukama. Možda ćete pomisliti i na promjenu kuće. Bilo bi dobro prenijeti riječi svojim prijateljima i kolegama.

 

 

BLIZANCI

Dan je posebno pogodan za početak nečeg novog. Ako ste razmišljali o promjeni posla ili karijere ili prelasku na drugog poslodavca ili čak započinjanju nove veze, onda je ovaj dan savršen za to. Čak i ako vam se čin čini rizičnim, iskoristite priliku i vjerojatno će ispasti sjajno i upravo ono što ste trebali učiniti.

 

 

RAK

Uspostavit ćete druženje s nekim koga smatrate vrlo zabavnim. Dan će uskoro proći zbog živahnih razgovora. Iskoristite ovo kao priliku da naučite i inspirirate ovog kolegu. Također će vam pomoći da steknete uvid u psihu drugih ljudi. Pokušajte biti volonter u planiranju obiteljskih putovanja ako želite otići na željeno mjesto!

 

 

LAV

Pokušajte se udaljiti od ljudi koji u vaš život unose negativnost. Možda ćete danas biti iznenađeni što je osoba kojoj ste se povjerili pronijela loše riječi o vama. Budite oprezni s takvim ljudima. Ne dopustite im da vam pojedu duševni mir. Možda ćete u blizini pronaći pravog prijatelja. To može biti vaš supružnik ili vaši roditelji.

 

 

DJEVICA

Danas će se pojaviti neki neočekivan i zahtjevan zadatak, ali ne brinite. Nosit ćete to vrlo dobro i uskoro ćete zaslužiti pohvale svih. To može biti broj gostiju koji nenajavljeno posjećuju ili vam vaš šef u zadnjoj minuti preda zadatak. Bez obzira na situaciju, moći ćete pozvati svoju pričuvu i pristupiti zadatku.

VAGA

Ne preispitujte se previše zašto su se stvari dogodile na neočekivan način ili kasne. Možda je to za vaše dobro, čiju prednost vjerojatno niste mogli vidjeti. Eksperimentirajte s nečim novim kako biste u sebi izvukli ono najbolje! Time ćete se također odmoriti od svoje redovne i monotone rutine.

 

 

ŠKORPIJA

U zraku postoji povjerenje. Prihvatit ćete projekt na čekanju koji je ostao nedovršen. Čini se da se prepreke pojavljuju, ali vam neće blokirati put. Bliski prijatelj doći će vas spasiti. Važna veza na poslu otvorit će vam priliku za buđenje mašte. Ne vraćajte se da biste kopali po prošlosti.

 

 

STRIJELAC

Imate oštar jezik i logičan um. Ali ova vaša sposobnost danas može patiti zbog vaše nesigurne prirode. Pokušajte ići s tokom, umjesto da mu se suprotstavljate kao i uvijek. Iskustvo će vas naučiti mnogo vrijednijim lekcijama koje zasićenje vašeg ega nikada ne može. Kasnije ćete biti opušteni i bit ćete puni samopouzdanja.

 

 

JARAC

Osjećate se vrlo avanturistički i odlučni ste krenuti svojim putem danas. Savladati ćete sve prepreke na svom putu pukom odlučnošću i snagom svoje volje. Ništa danas neće spriječiti vaš napredak. Dakle, sve svoje teške aktivnosti možete zakazati danas i postići ćete uspjeh u tome da one dolaze brzo i bez muke.

 

 

VODOLIJA

Recite svojoj paničnom nutrini da se ne plaši problema koji vas okružuju. Probleme zamagljuju različiti čimbenici za koje su odgovorni drugi, a ne vi! Sve su to trivijalne stvari i brzo će se riješiti. Planirajte rekreacijske aktivnosti kako biste se oslobodili stresa!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vjerojatno ćete biti u ozbiljnijem raspoloženju. Praktična životna pitanja zahtijevat će vašu pažnju danas. No, puni ste vjere i optimizma i spremni ste riskirati na najdubljoj emocionalnoj razini. Netko u vašoj blizini pokazat će zabrinutost u vezi s vašim ciljevima. Uzmite si vremena i objasnite im situaciju.