DNEVNI HOROSKOP za 01. August: Nakon financijske KRIZE, nekome danas STIŽE NOVAC…

OVAN

U vašem će se životu u ovom trenutku dogoditi neobjašnjivi događaji. Nježni osjećaji lako prelaze s vas na svakoga koga sretnete  posebno na osobe suprotnog spola koje ćete jako impresionirati. Postat ćete svjesni posla koji trebate obaviti da biste se slagali s ljudima i na radnom mjestu i kod kuće.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete postati posesivni oko materijalnih stvari. Ne držite stvari previše čvrsto. Samo pratite tok i krećite se s njim. Morate biti čvrsti u vezi stvari dok nemate odgovore u rukama. Možda ćete pomisliti i na promjenu kuće. Bilo bi dobro prenijeti riječi svojim prijateljima i kolegama.

 

 

BLIZANCI

Dan je posebno pogodan za početak nečeg novog. Ako ste razmišljali o promjeni posla ili karijere ili prelasku na drugog poslodavca ili čak započinjanju nove veze, onda je ovaj dan savršen za to. Čak i ako vam se čin čini rizičnim, iskoristite priliku i vjerojatno će ispasti sjajno i upravo ono što ste trebali učiniti.

 

 

RAK

Uspostavit ćete druženje s nekim koga smatrate vrlo zabavnim. Dan će uskoro proći zbog živahnih razgovora. Iskoristite ovo kao priliku da naučite i inspirirate ovog kolegu. Također će vam pomoći da steknete uvid u psihu drugih ljudi. Pokušajte biti volonter u planiranju obiteljskih putovanja ako želite otići na željeno mjesto!

 

 

LAV

Pokušajte se udaljiti od ljudi koji u vaš život unose negativnost. Možda ćete danas biti iznenađeni što je osoba kojoj ste se povjerili pronijela loše riječi o vama. Budite oprezni s takvim ljudima. Ne dopustite im da vam pojedu duševni mir. Možda ćete u blizini pronaći pravog prijatelja. To može biti vaš supružnik ili vaši roditelji.

 

 

DJEVICA

Danas će se pojaviti neki neočekivan i zahtjevan zadatak, ali ne brinite. Nosit ćete to vrlo dobro i uskoro ćete zaslužiti pohvale svih. To može biti broj gostiju koji nenajavljeno posjećuju ili vam vaš šef u zadnjoj minuti preda zadatak. Bez obzira na situaciju, moći ćete pozvati svoju pričuvu i pristupiti zadatku.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 01. August: Nakon financijske KRIZE, nekome danas STIŽE NOVAC…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top