LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Oktobar: Ovaj dan VRAĆA BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka…

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Oktobar: Ovaj dan VRAĆA BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka…

29 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše povjerenje u vašu vezu. Uslugu možete uzvratiti jamčeći sretno zajedničko vrijeme. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti zajedno vani. Odvojite vrijeme da upoznate svog partnera sa svojom obitelji. Upamtite da spori i postojani pobjeđuju u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što učinite korak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda imate stalni pristup nečijem srcu. Vaša nova afera imat će intiman i svjež novi početak. Bit ćete slobodoumni i tražit ćete prave elemente ljubavi i suosjećanja bez naočala ružičaste boje. Ne dopustite da vas zadrže gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, ako se bojite, samo gazite tiho.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete uživati ​​u potpuno novoj i osvježavajućoj romantičnoj atmosferi. Toplina iz vaših najbližih odnosa prožet će vaš dan. Možda se osjećate posebno zaljubljeno. Iskoristite ovu priliku da sa svojim partnerom uživate u kvalitetnom vremenu i stvorite lijepe uspomene. Danas možete učiniti nešto posebno za svog partnera i to će biti visoko cijenjeno. Samci će danas vjerojatno upoznati nekoga posebnog.

 

 

RAK

Nitko nije savršen. Ako se čini da je svijet u miru, nema logike pokušati nova vrata kad se borite s prvima. Željama nema kraja. Ali shvatite da ćete samo ako ste stabilni u svojoj vezi, moći usmjeriti svoju energiju za bolje sutra. Nemojte povrijediti druge. Vježbajte meditaciju.

 

 

LAV

Dan je savršen za romantiku i možete planirati iznenaditi svog partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Zakažite vrijeme samo za sebe kako biste u potpunosti iskoristili ovu planetarnu postavku. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, ovo je savršeno vrijeme za to.

 

 

DJEVICA

Sigurno ćete danas biti logičniji i upitniji u svojim odnosima! Racionalno ponašanje s pravom osobom može biti veliki izazov, a dan se može činiti neuspjehom koji bi inače bio sjajan! Istražite senzualnost u sebi i u svom partneru.

 

VAGA

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Izlazili ste s mnogim ljudima suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga svog ukusa i stasa. Obitelj vrši pritisak na vas da povežete čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada vam dopustite da u potpunosti uživate u samoći!

 

 

ŠKORPIJA

Vaš će partner danas vjerojatno biti pod znatnim stresom i morat ćete iskazati svu svoju simpatiju i razumijevanje. On / ona može izvaditi frustraciju na vas. Emocionalno reagiranje na ispad samo će zakomplicirati situaciju. Morate zasad zadržati vlastite osjećaje i pobrinuti se za potrebe svog partnera.

 

 

STRIJELAC

Danas se pobrinite za zdravlje starije rodbine. Vjerojatno ćete biti zaokupljeni drugim stvarima i manje ćete obraćati pažnju na svog partnera, ali od partnera ćete primiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. Možda vam i on / ona danas mogu pomoći u financijskim pitanjima. Zato svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to malo.

 

 

JARAC

Ako ste bili stabilni ili ste razmišljali o tome da se posvetite vezi, danas ćete moći doći do zaključka. Oni koji su u vezi mogu odlučiti da se zaruče ili vjenčaju. Promjena planetarnih energija danas može uzrokovati da svoju vezu procijenite u novom svjetlu. Ako ste dosad izbjegavali obveze, dočekat ćete ih danas.

 

 

VODOLIJA

Ako mislite da ste dobili nisku ocjenu na ljestvici privlačnosti/romantične veze. Tada je vrijeme da učinite nešto po tom pitanju. Pokušajte vizualizirati kako želite izgledati i kakav partner želite biti. To će vam pomoći da odlučite koji put morate slijediti da biste postigli svoj cilj. Budite smireni sa svime što vam se nađe na putu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možete se zapitati radi boljeg razumijevanja svojih osjećaja prema partneru. Čini se da na vas utječe i netko drugi. No, samo je maštanje u prolazu! Imate najbolje i toga se morate držati! Provedite više vremena sa svojim partnerom i moći ćete zadržati hladnokrvnost.