LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Jul: Predzadnji dan jula VRAĆA BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka…

ljubavni horoskop

OVAN

Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše povjerenje u vašu vezu. Uslugu možete uzvratiti jamčeći sretno zajedničko vrijeme. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti zajedno vani. Odvojite vrijeme da upoznate svog partnera sa svojom obitelji. Upamtite da spori i postojani pobjeđuju u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što učinite korak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda imate stalni pristup nečijem srcu. Vaša nova afera imat će intiman i svjež novi početak. Bit ćete slobodoumni i tražit ćete prave elemente ljubavi i suosjećanja bez naočala ružičaste boje. Ne dopustite da vas zadrže gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, ako se bojite, samo gazite tiho.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete uživati ​​u potpuno novoj i osvježavajućoj romantičnoj atmosferi. Toplina iz vaših najbližih odnosa prožet će vaš dan. Možda se osjećate posebno zaljubljeno. Iskoristite ovu priliku da sa svojim partnerom uživate u kvalitetnom vremenu i stvorite lijepe uspomene. Danas možete učiniti nešto posebno za svog partnera i to će biti visoko cijenjeno. Samci će danas vjerojatno upoznati nekoga posebnog.

 

 

RAK

Nitko nije savršen. Ako se čini da je svijet u miru, nema logike pokušati nova vrata kad se borite s prvima. Željama nema kraja. Ali shvatite da ćete samo ako ste stabilni u svojoj vezi, moći usmjeriti svoju energiju za bolje sutra. Nemojte povrijediti druge. Vježbajte meditaciju.

 

 

LAV

Dan je savršen za romantiku i možete planirati iznenaditi svog partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Zakažite vrijeme samo za sebe kako biste u potpunosti iskoristili ovu planetarnu postavku. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, ovo je savršeno vrijeme za to.

 

 

DJEVICA

Sigurno ćete danas biti logičniji i upitniji u svojim odnosima! Racionalno ponašanje s pravom osobom može biti veliki izazov, a dan se može činiti neuspjehom koji bi inače bio sjajan! Istražite senzualnost u sebi i u svom partneru.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 30. Jul: Predzadnji dan jula VRAĆA BIVŠU LJUBAV u život OVOG znaka…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top