DNEVNI TAROT za 7. Novembar: OVOM znaku stižu dobre vijesti. Čak i nakon dugog, teškog putovanja, svjetlo sija na kraju tunela.

DNEVNI TAROT za 7. Novembar: OVOM znaku stižu dobre vijesti. Čak i nakon dugog, teškog putovanja, svjetlo sija na kraju tunela.

3 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Mađioničar

Dnevni tarot: Vraćamo se na ploču za crtanje. Poželjet ćete ponovno razmisliti o svim starim navikama o kojima ste postali ovisni. Ponekad ono što u prošlosti ne funkcionira samo treba dotjerati.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Umjerenost, obrnuta

Prestani se brinuti. Vaša potreba da kontrolirate problem samo će učiniti da se osjećate još gore. Upravo sada pokušajte zadržati mir i držati se onoga što znate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: petica štapića, obrnuta

Energetski blok je nestao; ono što vam je oduzimalo toliko vremena više nije na putu vašem rastu i napretku. Dobivate novu priliku za ljubav i priliku za početak nove veze.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Dvojka mačeva, obrnuto

Prestanite odugovlačiti i donesite odluku. Nećete znati hoće li ono što namjeravate učiniti uspjeti dok zapravo ne budete u rovovima.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Svijet, obrnuta

Može se činiti da vam je sreća ponestala, ali ono što niste dobili zapravo je blagoslov pod maskom. Kasnije ćete biti zahvalni za ono što se sada čini lošom srećom.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: šestica pentakla

Njegujte svoje snove. Ne zaboravite da se želje ostvaruju, ne zbog čuda, već zbog prilike za naporan rad.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Zvijezda, obrnuta

Kada vaše molitve ostanu neuslišane, a vi se osjećate kao da je Bog prestao govoriti, to je zato što već znate odgovor. To ti je u srcu.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: stranica štapića, obrnuta

Iscrpljenost i previše rada lako mogu utišati vaš unutarnji glas. Dakle, kada se osjećate kao da nemate svježih ideja ili vam nedostaje kreativnosti, uzmite pauzu i vratite se svom projektu kasnije.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Stranica pehara

Stižu vam dobre vijesti. Htjet ćete očekivati ​​najbolje i zadržati nadu. Čak i nakon dugog, teškog putovanja, svjetlo sija na kraju tunela.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Vitez od mačeva, obrnuta

Sjednite na stražnje sjedalo; ne morate uvijek biti prva osoba koja će nešto poduzeti. Neka netko drugi tko je talentiran i nadaren za ovo područje nosi dio tereta.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Trojka pentakla, obrnuto

Trošite više novca nego što je potrebno na hobi ili nekakav projekt koji vam neće dati ono što očekujete. Svakako izračunajte očekivani povrat ulaganja i budite realni.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Vrag

Iskušenje bi vas moglo pobijediti. Umjesto da prerano donosite zaključke i nadate se najboljem, ostanite oprezni. Pažljivim pristupom izbjeći ćete probleme.