VIKEND HOROSKOP: Ovnu će se desiti LJUBAV, Bik će uživati, Blizanci morati odlučiti, a OVOM znaku stiže POZIV!-/

VIKEND HOROSKOP: Ovnu će se desiti LJUBAV, Bik će uživati, Blizanci morati odlučiti, a OVOM znaku stiže POZIV!-/

28 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Pred vama je vikend koji bi vam mogao donijeti ljubav, sreću i zanimljive trenutke. Već neko vrijeme imate odnose sa jednom osobom koji su nedorečeni. Zvijezde predviđaju da ćete jednom drugom reći ono što zaista osjećate i započeti ljubavnu vezu.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Pred vama je vikend koji ćete iskoristiti isključivo za odmor i opuštanje. Tjedan vam je bio naporan i prepun raznih obaveza. Vikend ćete odmarati, a sve ostale obaveze ćete riješavati već početkom idućeg tjedna.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ispred vas je vrijeme i vikend kad ćete imati dovoljno vremena i mira da sjednete i dobro razmislite o problemima koje imati, te da donesete neke bitne odluke. Vaš ljubav u vezi je obostrana, volite se i gajite duboke emocije jedno prema drugom. Nemojte dozvoliti da vas sitnice razdvoje. Iskoristite vikend i riješite probleme.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vikend će vam proteći poslom, odnosno bit ćete zaokupljeni poslom i poslovnim obavezama. Vaš partner čeka taj vikend da ga provedete zajedno opušteno, a vi ćete biti nervozni zbog posla i samim time ćete svoju nervozu prenijeti i na vašeg partnera. Moguće su svađe u vezi tijekom vikenda. Pojavit će se osoba iz prošlosti čiji povratak nećete radosno prihvatiti.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Vikend ćete provesti na način da se posvetite sebi i onim poslovima koje niste u mogućnosti raditi i obavljati radnim danima. Odmora previše neće biti. Provest ćete i opušteno vrijeme sa vama dragim ljudima u dobrom i ugodnom društvu.

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Viked koji je pred vama, svakako nećete provesti odmarajući. Previše obaveza imate, kako na poslu, tako i izvan njega. Vikend ćete svakako provesti radno. Večer ćete ugodno i opušteno provesti sa vašom voljenom osobom.

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2