OVI znaci će sjajno ZAPOČETI MJESEC August – VELIKA SREĆA u NAJAVI!-

OVI znaci će sjajno ZAPOČETI MJESEC August – VELIKA SREĆA u NAJAVI!-

28 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Naredna sedmica za vas će biti ključna po pitanju realiziranja planova i ono što je najbitnije, pod zaštitom ste zvijezda. Samim time dani će vam pogodovati i vrlo lako bi mogli ostvariti projekte i ideje na kojima radite već neko vrijeme.

 

 

ŠKORPIJA

U narednoj sedmici moći ćete riješiti svoj emotivni status i dobiti priznanje osobe kojoj je veoma mnogo stalo do vas. Jednom Lavu je jako stalo do vas, a to će vam i jasno dati do znanja. Koliko god da slušate glas srca, toliko slušajte i glas razuma.

 

 

STRIJELAC

Malo po malo i sve ljepši dani dolaze u vaš život, a tako će se nastaviti i tokom naredne sedmice. Nemate razloga za brigu, jer ništa neočekivano i nepredviđeno se ne bi trebalo dogoditi. Možete se slobodno opustiti i prepustiti ljepoti života.

 

 

JARAC

Naredna sedmica vam neće pogodovati za ljubav, a samim time savjet zvijezda je da se posvetite karijeri i poslu, a ljubav stavite u drugi plan, te pričekate nego pogodnije vrijeme za ljubav. Ukoliko forsirate ljubav, moglo bi na kraju biti da ostanete povrijeđeni i da patite. Jako.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Naredna sedmica bit će usko povezana sa vašom prošlošću i osobom iz prošlosti sa kojom više nemate odnose kakve ste nekada imali. Ta osoba će se pojaviti u vašem životu i htjeti ponovo biti dio vašeg života. Na vama je odluka što ćete napraviti u vezi s tim.

 

 

RIBE

Naredni dani pogodovat će vam za sve, osim novca. Pažljivo raspolažite novcem, ulaganjem, kupovinom, kreditima. Možda čak ako ćete potpisivati neke ugovore, dobro pazite i pročitajte prije nego potpišete.

Stranice: 1 2