NEDELJNI HOROSKOP od 8. do 15. Decembra – Predivni dani za OVE znakove jer će napokon uspjeti OSTVARITI svoje VELIKE ŽELJE i PLANOVE, ali jedan znak će PUNO PATITI…

NEDELJNI HOROSKOP od 8. do 15. Decembra – Predivni dani za OVE znakove jer će napokon uspjeti OSTVARITI svoje VELIKE ŽELJE i PLANOVE, ali jedan znak će PUNO PATITI…

5 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni horoskop: Imate na što biti ponosni i ovaj tjedan će vam to dokazati i poslati dobre vijesti. Pritisak na poslu počinje jenjavati i odjednom vidite smisao i svrhu u nekim ludostima koje su se dogodile u posljednjih nekoliko tjedana.

Nisi mogao bolje kontrolirati situaciju. Pomirite se s učinjenim i umjesto da jurite za čudima, smjestite se u trenutku, shvaćajući stvarnost stvari. To će vam omogućiti da napravite plan koji vrijedi slijediti na svakom koraku kako biste mogli krenuti prema nečemu inspirativnom i kreativnom.

Ovotjedna afirmacija: “Vrijedan sam.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Posljedice pojedinih djela bit će dugoročne, a prošlost i ono što je već učinjeno ne možete promijeniti. Ipak, s njima možete živjeti prilično dobro ako uzmete u obzir njihovu razigranu notu i dodate malo humora u situaciju.

Ako želite promijeniti važne i velike probleme u svom životu, morate početi s malim. Praskanje i prekid veza s prošlošću neće vas zadovoljiti ako se na tom putu niste polagano i nježno nosili sa svim emocijama. ne žurite.

Ovotjedna afirmacija: “Osjećam kako životna energija struji kroz mene.”

 

 

BLIZANCI

Možda ćete se osjećati pomalo loše u prvih nekoliko dana u tjednu, samo da biste se sjetili da niste raspoloženi ili voljni smiriti se ili pokušati juriti za duhovima kada postoji pravi život koji treba živjeti. Motivacija će se uskoro vratiti dok postavljate smjer koji je dovoljno inspirativan. Ono što vam je potrebno je jača povezanost s vašom radosnom jezgrom, a ne pametniji pristup svakodnevnom okruženju.

Ne dopustite da energija drugih upravlja vašim emocionalnim stanjima. Ne morate biti ovisni o njihovoj dobroj volji, sve dok ste spremni preseliti se, otići ili zatvoriti uvjerenja koja smatrate mračnima, uznemirujućima ili jednostavno neproduktivnima.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem u sebe.”

 

 

RAK

Imali ste neke važne prilike, ali jednostavno nije bio pravi trenutak. Potrebna vam je perspektiva i širina u pristupu ako želite iskoristiti svoj puni potencijal i proširiti se na nove stvari i postignuća. Ako se osjećate zaglavljeni ili zatvoreni, ovo je pravo vrijeme da napravite korak u pravom smjeru i polako izađete iz atmosfere u kojoj se na bilo koji način osjećate tužno ili slabo.

Prijateljstva i ljubavne priče nisu namijenjene da iscrpljuju i da vam otežavaju brigu o sebi. Potrebe bi trebale biti isprepletene na zdrav način i puhajući vjetar u vaša jedra. Bez podrške, neke stvari su samo teret kojeg se trebate osloboditi.

Ovotjedna afirmacija: “Rastem.”

 

 

LAV

Imate pravi način da se zaštitite, ali morate duboko kopati u svoju energiju i tamo pronaći odgovarajuće granice. Što dublje ulazite, to ćete se možda osjećati bijesnije. Upotrijebite ovaj bijes kako biste pronašli jasnoću svoje vlastite pozicije i one koju biste mogli izgraditi da se vaša energija koristi produktivnije i usredotočite se na stvari koje vas čine sretnima.

Promijenite ono što je neugodno i previše kruto, čak i ako rješenje nije savršeno. Proteklih nekoliko tjedana doveli su vas u pitanje čak i stvari s kojima ste već završili i one za koje ste mislili da su zauvijek nestale iz vašeg života. Vrijeme je da krenemo naprijed.

Ovotjedna afirmacija: “Imam vjeru.”

 

 

DJEVICA

Konačno, izgovorene riječi počinju se isplatiti. Imali ste nevjerojatan tok misli koje ste trebali držati tjednima, pripremajući vas za razgovore koje ćete imati. Budućnost je nenapisana, ali ovih dana može postati puno jasnija, pogotovo ako imate čvrste temelje na kojima radite i dovoljno iskustva da izgradite stvari koje želite.

Nemojte previše oklijevati. Vrijeme ističe za određene projekte ili dileme. Nema smisla trošiti to kad možete vjerovati da će vas život voditi u pravom smjeru. Neke opcije se jednostavno ne bi otvorile da vam nisu na putu.

Ovotjedna afirmacija: “Pustio sam.”

VAGA

Da ste imali ideju kako će se određene stvari ispostaviti, potpuno biste ih izbjegavali. Ipak, ne možete promijeniti ono što se već dogodilo i čini se da imate lekcije koje trebate metabolizirati i obraditi kako biste bili spremni za sljedeće poglavlje života. Odluke se neće donositi preko noći, ali ono što je dugo klokotilo ispod površine moglo bi ovih dana puknuti.

Nemojte se ograničavati ili pokušavati kontrolirati ono što se ne smije kontrolirati. Ako niste bili otvoreni o svojim potrebama, morate prekinuti krug i konačno progovoriti. Nema smisla stajati u pozadini, trpjeti stvari koje se mogu izbjeći.

Ovotjedna afirmacija: “Siguran sam.”

 

 

ŠKORPIJA

Neka vaša uvjerenja mogu imati budućnost, ali još uvijek nemate dovoljno informacija da ih pokrenete. Ipak, to vas ne bi trebalo spriječiti da napravite taj prvi mali korak i ispitate njegove učinke na tijek vašeg života i energije stvorene na tom putu.

Možete napraviti nešto veliko, ali morate sačuvati svoje resurse i igrati pametno. Postoji ispravan način za postavljanje temelja i prelazak sa sigurnosne točke u svoj vlastiti hrabri novi svijet. Nemojte osjećati promjenu kada je promjena upravo ono što vam treba.

Ovotjedna afirmacija: “Radujem se životnim iznenađenjima.”

 

 

STRIJELAC

Pustite da se prašina slegne prije nego što nastavite. Ne morate kupovati vrijeme ili gurati stvari predaleko, pogotovo ako imate posla s osjetljivom osobom koja stoji ispred vas. Nekima od vaših najvećih postignuća upravljalo je prvenstveno strpljenje i bilo bi šteta potrošiti ih zbog nedostatka.

Budite mirni i budite mirni prema svom srcu. Važno je pronaći ravnotežu između svog posla i privatnog života, jer se ljubavne priče mogu razviti u pozadini kada to najmanje očekujete. Uživajte u društvu onih koji izazivaju vašu potrebu za intimnošću.

Ovotjedna afirmacija: “Moje srce je otvoreno za ljubav.”

 

 

JARAC

Manipulacija bi mogla postati ozbiljan problem ako pustite da se razvije do točke kontrole. Vrlo je važno držati svoje granice manje fleksibilnim nego inače, a pritom se oslanjati na emocije koje se pojavljuju na tom putu. Ako vjerujete nekome, osjećaj dolazi prirodno i s lakoćom, a ako ne vjerujete, vrijeme je da poslušate svoje srce umjesto da previše racionalizirate stvari.

Imate odgovore u sebi. Meditirajte, provedite vrijeme u kontaktu s prirodom ili idite u dugu šetnju, čak i ako se to čini kao gubljenje vremena pod pritiskom, stresnim okolnostima. Pravilna njega donijet će više rezultata nego kontinuirani napor teškog rada. Regenerirajte se kako biste s većom lakoćom napravili čvrste korake naprijed.

Ovotjedna afirmacija: “Dišem.”

 

 

VODOLIJA

Ovih dana imate drugačiju perspektivu. Život se konačno čini zabavnim, otvaraju se vrata za nove avanture, a vi ste spremni za vesele društvene kontakte i aktivnosti koje će vas razigrati čak i u teškim okolnostima i trenucima.

Neki mogu odabrati potpuno drugačiji smjer od onog kojeg su se držale godinama. Temeljite svoje emocije na oslobađajućim emocijama u prsima, umjesto da pokušavate previše razmišljati o svim mogućim odazivima i scenarijima za budućnost. Trebaš se pustiti.

Ovotjedna afirmacija: “Slobodan sam biti svoj.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Neće biti lako pomiriti se i ponovno povezati kada su razlike u mišljenjima tolike kao što jesu. Nemojte se previše truditi objasniti svoje stajalište. Umjesto toga, pokušajte pronaći sredinu s prihvaćanjem situacije i individualne perspektive svake osobe, koliko god ona bila čudna. Možete učiniti samo ono što se može, a nije moguće kontrolirati ili mijenjati nikoga osim sebe.

Ako trebate nešto više, slobodno krenite dalje. Nemojte se smiriti samo zato što vam netko drugi drži zatvorena vrata. Pred vama su brojne mogućnosti koje još nisu ispitane.

Ovotjedna afirmacija: “Moje srce je otvoreno za život.”