NEDELJNI HOROSKOP od 29.07. do 5.08. – Predivni dani za OVE znakove jer će napokon uspjeti OSTVARITI svoje VELIKE ŽELJE i PLANOVE, ali jedan znak će PUNO PATITI…

OVAN

Imate na što biti ponosni i ovaj tjedan će vam to dokazati i poslati dobre vijesti. Pritisak na poslu počinje jenjavati i odjednom vidite smisao i svrhu u nekim ludostima koje su se dogodile u posljednjih nekoliko tjedana.

Nisi mogao bolje kontrolirati situaciju. Pomirite se s učinjenim i umjesto da jurite za čudima, smjestite se u trenutku, shvaćajući stvarnost stvari. To će vam omogućiti da napravite plan koji vrijedi slijediti na svakom koraku kako biste mogli krenuti prema nečemu inspirativnom i kreativnom.

Ovotjedna afirmacija: “Vrijedan sam.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U američkom parku su vjeverice uvedene u 19. stoljeću u zabavne svrhe. Prije toga rijetko su se viđali izvan šuma. Posljedice pojedinih djela bit će dugoročne, a prošlost i ono što je već učinjeno ne možete promijeniti. Ipak, s njima možete živjeti prilično dobro ako uzmete u obzir njihovu razigranu notu i dodate malo humora u situaciju.

Ako želite promijeniti važne i velike probleme u svom životu, morate početi s malim. Praskanje i prekid veza s prošlošću neće vas zadovoljiti ako se na tom putu niste polagano i nježno nosili sa svim emocijama. ne žurite.

Ovotjedna afirmacija: “Osjećam kako životna energija struji kroz mene.”

 

 

BLIZANCI

Možda ćete se osjećati pomalo loše u prvih nekoliko dana u tjednu, samo da biste se sjetili da niste raspoloženi ili voljni smiriti se ili pokušati juriti za duhovima kada postoji pravi život koji treba živjeti. Motivacija će se uskoro vratiti dok postavljate smjer koji je dovoljno inspirativan. Ono što vam je potrebno je jača povezanost s vašom radosnom jezgrom, a ne pametniji pristup svakodnevnom okruženju.

Ne dopustite da energija drugih upravlja vašim emocionalnim stanjima. Ne morate biti ovisni o njihovoj dobroj volji, sve dok ste spremni preseliti se, otići ili zatvoriti uvjerenja koja smatrate mračnima, uznemirujućima ili jednostavno neproduktivnima.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem u sebe.”

 

 

RAK

Imali ste neke važne prilike, ali jednostavno nije bio pravi trenutak. Potrebna vam je perspektiva i širina u pristupu ako želite iskoristiti svoj puni potencijal i proširiti se na nove stvari i postignuća. Ako se osjećate zaglavljeni ili zatvoreni, ovo je pravo vrijeme da napravite korak u pravom smjeru i polako izađete iz atmosfere u kojoj se na bilo koji način osjećate tužno ili slabo.

Prijateljstva i ljubavne priče nisu namijenjene da iscrpljuju i da vam otežavaju brigu o sebi. Potrebe bi trebale biti isprepletene na zdrav način i puhajući vjetar u vaša jedra. Bez podrške, neke stvari su samo teret kojeg se trebate osloboditi.

Ovotjedna afirmacija: “Rastem.”

 

 

LAV

Imunološki sustav aligatora se bori protiv HIV-a. Imate pravi način da se zaštitite, ali morate duboko kopati u svoju energiju i tamo pronaći odgovarajuće granice. Što dublje ulazite, to ćete se možda osjećati bijesnije. Upotrijebite ovaj bijes kako biste pronašli jasnoću svoje vlastite pozicije i one koju biste mogli izgraditi da se vaša energija koristi produktivnije i usredotočite se na stvari koje vas čine sretnima.

Promijenite ono što je neugodno i previše kruto, čak i ako rješenje nije savršeno. Proteklih nekoliko tjedana doveli su vas u pitanje čak i stvari s kojima ste već završili i one za koje ste mislili da su zauvijek nestale iz vašeg života. Vrijeme je da krenemo naprijed.

Ovotjedna afirmacija: “Imam vjeru.”

 

 

DJEVICA

Konačno, izgovorene riječi počinju se isplatiti. Imali ste nevjerojatan tok misli koje ste trebali držati tjednima, pripremajući vas za razgovore koje ćete imati. Budućnost je nenapisana, ali ovih dana može postati puno jasnija, pogotovo ako imate čvrste temelje na kojima radite i dovoljno iskustva da izgradite stvari koje želite.

Nemojte previše oklijevati. Vrijeme ističe za određene projekte ili dileme. Nema smisla trošiti to kad možete vjerovati da će vas život voditi u pravom smjeru. Neke opcije se jednostavno ne bi otvorile da vam nisu na putu.

Ovotjedna afirmacija: “Pustio sam.”

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 29.07. do 5.08. – Predivni dani za OVE znakove jer će napokon uspjeti OSTVARITI svoje VELIKE ŽELJE i PLANOVE, ali jedan znak će PUNO PATITI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top