LJUBAVNI HOROSKOP za 29. Jul: Jedan znak će PREKINUTI VEZU, jer je SHVATIO da je sa POGREŠNOM OSOBOM…

ljubavni horoskop

OVAN

Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašim romantičnim odnosima. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće dati nikakve plodne rezultate. Također morate identificirati ljubav i naklonost koju osjećate prema svom partneru koji je pokopan pod brdom stresa. Održavanje fine ravnoteže između vašeg samopoštovanja i predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljubav je u zraku, ljubav je na umu. Zapravo, ljubav je posvuda. Morate samo biti svjesni njene prisutnosti. Poduzmite dječje korake i razgovarajte s prijateljima za savjet. S mnogo viđenih mogućnosti danas, nemojte žuriti sa skokom. Vaša šutnja privlači ljude. Mala enigma oko vašeg lika je primamljiva. Budite isti.

 

 

BLIZANCI

Doživjet ćete promjenu u sebi u pogledu onoga što želite od romantičnog partnera. Dok ste uživali u laganoj površnoj romansi, počet ćete ozbiljno razmišljati i počet ćete ozbiljno tražiti svoju srodnu dušu. Ovo će izazvati neka neugodna vremena jer srodne duše ne dolaze bez romantičnih iskušenja, ali sada ste emocionalno spremni prihvatiti sve ove izazove.

 

 

RAK

Prošla afera mogla bi vas opet proganjati, a to se ponavljalo u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivima na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

 

 

LAV

Danas ćete se osjećati vrlo emotivno. I pozitivne i negativne emocije danas vam pune mozak. Dakle, ovo nije najbolje vrijeme za donošenje bilo kakve ključne odluke u vezi vašeg romantičnog života. Međutim, ovo je izvrsno vrijeme za ljubav i romantiku, pogotovo ako ste već u predanoj vezi. Samci će se obratiti svakome tko pokaže makar i malo zanimanje.

 

 

DJEVICA

Vrijeme je da se odmaknete od svojih odnosa i pogledate širu sliku. Previše ste se upetljali u škrtost i zbog toga ste mogli izgubiti iz vida ono što zaista želite od svojih odnosa. Vrijeme je da uklonite nered i prosudite odnose na temelju vlastitih zasluga i donosite pažljive odluke.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. Jul: Jedan znak će PREKINUTI VEZU, jer je SHVATIO da je sa POGREŠNOM OSOBOM…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top