DNEVNI HOROSKOP za 30. Jul: Predzadnji dan jula OVOM znaku donosi NEVIĐENU SREĆU…

dnevni horoskop

OVAN

Vaša pretjerano emocionalna priroda iako pomaže potrebitima, ali vas ponekad može zadaviti u neugodnoj situaciji. Potražite pomoć svog partnera da izađete iz takve situacije. Ovo je vrijeme za intimnu i tajnu komunikaciju. Financijski dobici najvjerojatnije su mogući, ali se držite podalje od kockanja. Oprezno izgovarajte riječi kako ne bi povrijedili voljenu osobu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dan će vjerojatno biti bogat događajima. Mogu se pojaviti okolnosti koje će vas natjerati da se suočite s prošlim događajem koji ste izbjegavali. Morate usvojiti tolerantno gledište kako biste se nosili s ovom prošlom situacijom jer ste skloni biti bespotrebno strogi prema svima, osobito prema sebi. Iz ovog sukoba mogu se pojaviti nove mogućnosti. Krajnji rezultat bit će pozitivan.

 

 

BLIZANCI

Vjerojatno će se u vašem životu pojaviti situacija u kojoj ćete morati preuzeti vrlo izravnu i proaktivnu ulogu. Možda se čini da je to vrlo teška situacija, ali imate mogućnost da je riješite pošteno. Morat ćete se samo potvrditi, ali ne brinite. Nakon što kriza prođe, ljudi će biti impresionirani vašom ulogom u rješavanju.

 

 

RAK

Osjećate se kreativno i spremni ste učiniti nekoliko stvari. Međutim, vrlo stvaran strah od onoga što će drugi misliti i reći možda vas koči. Morate shvatiti da je pravi stav zapravo pola dobivene bitke. Paradoksalno, iako se osjećate kreativno i energično, vaše samopouzdanje je zapravo na niskoj razini.

 

 

LAV

Dan je savršen za nove početke i nove početke. Moći ćete se riješiti svega što vas je kočilo. Doći će vam nove mogućnosti da oblikujete i promijenite svoj život, ali ovu priliku morate iskoristiti dok još ima vremena. Brza i odlučna radnja može vam promijeniti situaciju na značajan način.

 

 

DJEVICA

Danas ste impulzivno raspoloženi. Skloni ste uletjeti u projekte bez razmišljanja, a to može stvoriti nepotrebne probleme i na poslu i u obiteljskom životu. Pokušajte zadržati ravnodušnost, iako vam se to sada može činiti preteškim. Zajedno će se pojaviti nekoliko mogućnosti i morate vidjeti što vam odgovara, a što ne.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 30. Jul: Predzadnji dan jula OVOM znaku donosi NEVIĐENU SREĆU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top