3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM za vrijeme Mjesečevog kvadrata Marsa od 30. jula!

3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM za vrijeme Mjesečevog kvadrata Marsa od 30. jula!

28 srpnja, 2022 0 By Admin

STRIJELAC

Da samo niste bili tako impulzivni u prošlosti, možda biste i danas bili s ovom osobom koju ste voljeli. Ali tada si uprskao i stvari su se raspale. Ono što je zanimljivo je da vas vaš bivši još uvijek voli i ništa vam ne zamjera.

Vaš je osjećaj žaljenja; godinama ste se tukli zbog svog dosadašnjeg ponašanja, ali nikada niste pomislili da se ta osoba možda želi vratiti.

Nevjerojatna stvar je, on to radi. Sve što trebate učiniti je pokazati mu da ste zainteresirani, a ako jeste i osjećate da možete ustati kao osoba od svoje riječi, tada možete ispraviti nepravde iz prošlosti. Pomirenja su uspješna.

 

 

VODOLIJA

Ideja o pomirenju s bivšim ti se, čini sanjivom, a ako bi se takvo što moglo dogoditi, moralo bi se postaviti s novim pravilima i granicama. Istina je, još uvijek voliš nekoga iz prošlosti; ova osoba je možda vaš ‘broj jedan’, osoba za koju ste oduvijek vjerovali da je vaša srodna duša.

Ono što se dogodilo da biste se vas dvoje razdvojili bilo je oštro i konačno, a vi biste voljeli da to ne ide tako. Evo u čemu je stvar: željeli bi da ni to ne ide tako, a tijekom ovog tranzita doprijet će do vas, u pokušaju da barem ponovno pokrene komunikaciju.

S tom osobom MOŽETE biti prijatelj, a da se to ne pretvori u Netflixovu dramsku seriju, a trebali biste, jer je ta osoba dobra za vas. Nasmijavaju vas i nasmiju, a što može biti bolje od toga?

Stranice: 1 2