VAGA – HOROSKOP ZA AUGUST! August vam donisi SAVRŠENE TRENUTKE, SREĆU i IZNENAĐENJA, a evo i kakva…

VAGA – HOROSKOP ZA AUGUST! August vam donisi SAVRŠENE TRENUTKE, SREĆU i IZNENAĐENJA, a evo i kakva…

27 srpnja, 2022 0 By Admin

FINANCIJE

Novčani tijek bit će vam dobar ovaj mjesec zbog dobrog planetarnog položaja i neće biti stresa zbog toga što nemate novca, a dobit će imati od vašeg poslovanja. Dobit ćete nešto dobrog novca na svoj bankovni račun. Možda ćete potrošiti nešto novca na svoju djecu ili obitelj. Možda ćete moći otplaćivati ​​zajmove i biti bez dugova i bez stresa.

 

KARIJERA

Ovaj mjesec može biti dobar za vas profesionalno jer će planeti biti u dobroj poziciji da na vaš radni stol dovedu neke nove projekte. Planeti vas mogu učiniti sretnima kroz vašu komunikaciju. Sad možete očekivati ​​dobre dobitke, a možda čak i promovirate. Na poslu također može biti nekoliko ljudi koji će podržati vaše ciljeve i ambicije, a mogu vam pomoći i u profesionalnim odlukama. Planeti će vam pomoći da upotrijebite svoju inteligenciju i kreativnost u svom poslu i da se istaknete u tome. Sada možete biti uspješni. Vašem se šefu može svidjeti vaš nastup i može vas unaprijediti.

 

POSAO

Partnersko poslovanje može se proširiti za vas ovaj mjesec. Ali planetarni položaji sugeriraju da je bolje ako se ne uzbuđujete previše dok imate posla s kupcima. Budite mirni i staloženi. Razmislite o dugoročnoj budućnosti, umjesto da stvarate kratkoročne planove u svom poslu samo da biste udovoljili nekim kupcima. Morate misliti na dobrobit svih svojih kupaca.

 

PROFESIONALCI

Ovaj mjesec će otkriti vaše kreativne talente i strast na poslu. Stariji će možda cijeniti vašu kreativnost i vaše ideje mogu ugraditi u poslovnu strategiju tvrtke. Ovog ćete mjeseca možda dobiti nadzornu ulogu, mentorirajući svojim juniorima kako biti kreativniji i nositi se s radnim pritiskom.

 

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje može biti dobro jer su vam svi planeti dobro postavljeni ovog mjeseca. Ali ipak je bolje voditi računa o svom zdravlju. Osjećat ćete se pozitivno ako se bavite jogom i meditacijom. Možete ići na duhovna povlačenja. Morate čuvati svoje zdravlje meditirajući i usvajajući duhovne prakse. Izbjegavajte stres i jedite dobro hranjivu hranu svakodnevno i naspavajte se. Zdravlje će sada biti dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Studenti će se vjerojatno dobro zabaviti uz pomoć svojih učitelja i gurua, a također budući da zvijezde favoriziraju njihov uspjeh. Studenti će biti odvažni, kreativni i inteligentni i sjajit će. Studenti koji se bave umjetnošću, glazbom, dramom, plesom i bilo kojim kreativnim područjem trebali bi uložiti dodatne napore kako bi vidjeli značajna postignuća, a dat će vam dobre rezultate i mogu vam pružiti izvrsne mogućnosti u vašem obrazovanju, posebno u inozemstvu.

Stranice: 1 2