CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU! Ribi i OVOM znaku, AUGUST će biti FANTASTIČAN i NEZABORAVAN!

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU! Ribi i OVOM znaku, AUGUST će biti FANTASTIČAN i NEZABORAVAN!

11 kolovoza, 2023 0 By Admin

RIBE:

Ciganske karte otkrivaju: Prate vas poslovni problemi i mnoge brige su vezane za poslovnu i financijsku situaciju. Karte otkrivaju kada je vaš zodijak u pitanju da će doći do nekih promjena na poslovnom planu. Na sadašnjem poslu, uspjet ćete se izboriti za određene uspjehe koje bi vam mogle donijeti promaknuće ili čak drugo odredište obavljanja istog posla.

Samim tim promaknućem, veća bi bila i financijska primanja. Osim toga, otvorite će vam se posve nova poslovna prilika, ali neće biti u blizini vašeg mjesta stanovanja. Drugi grad, a čak moguće i druga država.

Zapravo to je ono što će stvarati najveći problem, jer odlazak ima svoje velike prednosti, ali isto tako i nedostatke. No karte proriču da će se mnoge osobe rođene u ovom znaku ipak odlučiti otići u tuđinu za boljim poslom i boljim financijskim primanjima.

Ovom zodijaku, kada je ljubav u pitanju i za one koje su u vezi, ljubavna situacija će se popeti za razinu više. Doći će do ponovnog zbližavanja, a i sam odnos postat će zanimljiviji i dinamičniji. U narednom periodu razdražljivo ponašanje će se utišati i jedno vrijeme bit će mir.

Oni koji nisu u vezi…

Doći će do susreta sa jednom osobom. Odnos će se razviti u prisan odnos sa čestim kontaktima. Ukoliko budete htjeli, moći ćete ostvariti i ljubavnu vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako karte govore, za potpunu sreću vam je potrebna još ljubav, ali s druge strane, ne želite da netko naruši vaš mir. Samim time, veza nema svijetlu budućnost, jer nećete biti otvoreni za kompromise.

BLIZANCI:

Poslovna situacija nije obećavajuća već duži period, kao ni financijska primanja. Korak naprijed-dva nazad bi bio otprilike vaš tempo. Prisutan je manjak motivacije za radom, a grč vam stvaraju loši međuljudski odnosi, posebno kada je riječ konkretno o jednoj osobi iz vaše poslovne sredine.

Otvorit će vam se poslovna prilika u kojoj bi bili na višoj funkciji, financijska primanja bi bila dosta uvećana. Karte otvaraju novac. Što znači da ćete doći do novca. Nasljedstvo ili igre na sreću. Okušajte se u igrama na sreću. Ukoliko ste u vezi, na ljubavnom planu donijet ćete određenu zajedničku odluku oko koje se do sada niste slagali.

To je unosilo nemir i svađe u vaš odnos. Ljubavna situacija postat će stabilnija i mirnija. Komunikacija će naprednovati kao i vaši međusobni odnosi.

Ako niste u vezi…

Imate osobu na koju često mislite i sa kojom biste željeli ostvariti ljubavnu vezu. U narednom periodu, ta osoba će također biti otvorena za vezu sa vama. Započet ćete vezu sa tom osobom. Kako karte kažu, veza će biti stabilna i neće biti jedna od onih koja će ubrzo završiti. U toj vezi ćete se uspjeti izboriti za onu najveću ljubavnu sreću između dvije osobe koje se vole. Ljubav će biti snažna, a ono što je važnije od svega, ljubav će biti obostrana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vašem lutanju i traganju za ljubavi doći će kraj, jer ćete uz tu osobu doživjeti sve ono što ste htjeli od ljubavnog života. Pred vama je zaista sretan period u kojemu ćete uživati.