CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU! Vodoliji i OVOM znaku, AUGUST će biti FANTASTIČAN i NEZABORAVAN!

VODOLIJA:

Prate vas poslovni problemi i mnoge brige su vezane za poslovnu i financijsku situaciju. Karte otkrivaju kada je vaš zodijak u pitanju da će doći do nekih promjena na poslovnom planu. Na sadašnjem poslu, uspjet ćete se izboriti za određene uspjehe koje bi vam mogle donijeti promaknuće ili čak drugo odredište obavljanja istog posla.

Samim tim promaknućem, veća bi bila i financijska primanja. Osim toga, otvorite će vam se posve nova poslovna prilika, ali neće biti u blizini vašeg mjesta stanovanja. Drugi grad, a čak moguće i druga država.

Zapravo to je ono što će stvarati najveći problem, jer odlazak ima svoje velike prednosti, ali isto tako i nedostatke. No karte proriču da će se mnoge osobe rođene u ovom znaku ipak odlučiti otići u tuđinu za boljim poslom i boljim financijskim primanjima.

Ovom zodijaku, kada je ljubav u pitanju i za one koje su u vezi, ljubavna situacija će se popeti za razinu više. Doći će do ponovnog zbližavanja, a i sam odnos postat će zanimljiviji i dinamičniji. U narednom periodu razdražljivo ponašanje će se utišati i jedno vrijeme bit će mir.

 

Oni koji nisu u vezi…

Doći će do susreta sa jednom osobom. Odnos će se razviti u prisan odnos sa čestim kontaktima. Ukoliko budete htjeli, moći ćete ostvariti i ljubavnu vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako karte govore, za potpunu sreću vam je potrebna još ljubav, ali s druge strane, ne želite da netko naruši vaš mir. Samim time, veza nema svijetlu budućnost, jer nećete biti otvoreni za kompromise.

 

Nastavak na idućoj stranici…

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU! Vodoliji i OVOM znaku, AUGUST će biti FANTASTIČAN i NEZABORAVAN!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top