12 horoskopskih kombinacija znakova i koji čine apsoluntno NAJGORE LJUBAVNE PAROVE!

12 horoskopskih kombinacija znakova i koji čine apsoluntno NAJGORE LJUBAVNE PAROVE!

5 listopada, 2023 0 By Admin

Jeste li ikada bili u vezi u kojoj, bez obzira što ste učinili, jednostavno nije išlo? Voljeli ste svog partnera, ali on vas je izluđivao. Napokon nakon mnogih svađa, povrijeđenih osjećaja i frustracije, razišli ste se.

Ako ne možete točno odrediti razlog zašto vaša veza nije uspjela, provjera vaše horoskopske kompatibilnosti mogla bi otkriti da su vaši znakovi među najlošijim horoskopskim podudaranjima.

Ako se bavite astrologijom ili samo želite saznati kolika je vjerojatnost da ste vi i vaš partner ljubavni spoj, pogledajte ovaj vodič koji će vam reći je li to osuđeno na propast.

Ako nije u zvijezdama, upozoreni ste!

Najgora podudaranja zodijaka

1. Ovan & Bik

Ovnovi su izuzetno jake volje, a Bikovi su tvrdoglavi, tako da kad jedno od vas dvoje zarije svoje pete, nitko neće popustiti.

Bik će cijelo vrijeme željeti znati gdje su u vezi, a to Ovna nervira.

Kada je jasno da veza treba prekinuti, Ovan će se htjeti izvući iz nje kao duh, ali Bik će htjeti objašnjenje za objašnjenjem.

 

2. Bik & Strijelac

Postoje trenuci kada Bik uživa u mirnoj večeri kod kuće, ali Strijelac uvijek želi izaći i raditi nešto zabavno.

Strijelci vole umne igre koje su zabavne, a za Bika je u tome vrlo malo zabave. Strijelac je jednostavno previše za Bika. Imali su gomilu prošlih veza i stvari ne shvaćaju dovoljno ozbiljno.

 

3. Blizanci & Jarac

Želite recept za katastrofu? Uzmite jedan horoskopski znak koji je poznat po svojoj ljubavi prema zabavi i razgovoru (Blizanci) i uparite ih sa znakom koji je poznat kao radni konj i voli planirati svaki detalj svog života (Jarac).

Jarci ne vole spontanost i jednostavno dopuštaju da se sve dogodi. Blizanci će se vrlo brzo frustrirati.

 

4. Rak & Vodenjak

Rak je domaćin, dok je Vodenjak više slobodnog duha. Budući da je Rak toliko neovisan, mogli bi imati osjećaj da im Vodenjak zapravo i nije potreban, ali Rak treba znati da je netko potpuno zaljubljen u njih.

Također, Raku neće biti drago kada vas Vodenjak ispravi ili ukaže na pogrešku koju ste napravili, što će vrlo vjerojatno učiniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

5. Lav & Škorpion

Prijeđimo na bitne stvari: Škorpioni vam neće dati komplimente i pohvale, a svi moraju položiti depozit u banku za pohvale Lava. Znate kako Lavovi misle da su prilično šarmantni i koketni? Pa, to neće proći kod Škorpiona; imaju tendenciju biti ljubomorni.

6. Djevica & Strijelac

Nitko od vas se zapravo ne želi obvezati. Strijelci mogu biti previše bezbrižni (po mišljenju Djevice) i ne razmišljaju o tome kako bi svojim postupcima mogli povrijediti druge ljude. Kada nestanu i pojave se tek tjednima kasnije, to nije u redu za Djevicu.

 

7. Vaga & Djevica

Djevice su sklone biti kritične prema Vagama i to ih tjera da sumnjaju u sebe. Djevice moraju stalno biti u pravu i toliko su praktične da Vagama idu na živce. Zašto Djevice moraju biti tako ukočene?

 

8. Škorpion & Ovan

Riječi koje opisuju par Škorpion/Ovan uključuju eksplozivan, intenzivan i borben, što je sjajno ako ste ljubavnici u Shakespeareovoj drami, ali nije dobro u stvarnom životu. Oba znaka su jake volje, žele potpunu kontrolu i žele biti na vrhu.

 

9. Strijelac & Jarac

Strijelac, naviknite se govoriti: “Nikad mi ne dopuštate da se zabavljam”, jer ćete to često govoriti ako se nađete s Jarcem.

Evo još jednog razloga da ih prekrižite s popisa potencijalnih partnera: vaša dva znaka nemaju apsolutno nikakvu sek****nu kemiju.  Nijedan. Nula. Radije unajmite Jarca da vam bude poslovni menadžer nego izlazite s njim.

 

10. Ribe & Djevica

Ribe su najsanjiviji i najosjetljiviji znak zodijaka, a Djevice su praktične i prizemljene. Da, suprotnosti se mogu privlačiti, ali u vašem slučaju se samo sukobljavate.

Nemojte se potpuno riješiti Djevice iz svog života jer vas dvoje još uvijek možete imati prijatelje za cijeli život kuka.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

11. Vodenjak & Bik

Ova dva horoskopska znaka ne mogu komunicirati kako bi spasili svoje živote. Bik će navaljivati i navaljivati i navaljivati kako bi prenio poantu, zbog čega se Vodenjak ne želi angažirati.

Vodenjaci su neortodoksni i boemi, dok su Bikovi puno materijalističniji i konzervativniji.

 

12. Blizanci & Rak

Ovaj bi par mogao funkcionirati ako oboje imaju snažan smisao za humor. Blizanci vole ići na zabave i razgovarati s ljudima, a Rak voli odmarati kod kuće, ali ako oboje gledate na stvari sa smislom za humor (i ako Blizanac ima malo strpljenja s Rakom), moglo bi uspjeti. Nisu najgori, ali bi i dalje imali svojih izazova.