TOKOM AUGUSTA OVA 2 ZNAKA će DOBITI PRILIKU da se POMIRE sa BIVŠIM PARTNEROM!

TOKOM AUGUSTA OVA 2 ZNAKA će DOBITI PRILIKU da se POMIRE sa BIVŠIM PARTNEROM!

3 kolovoza, 2023 0 By Admin 2

Bili vi ostavljeni od osobe koju volite ili ste vi ostavili svoju voljenu osobu, nikad nije lako, prevladavaju tuga i bol bar neko vrijeme. Ipak, rijetki dobiju priliku da poprave stvar i da ostvare drugu šansu sa bivšim partnerom. Ovi znakovi će takvu priliku ubrzo i dobiti…

 

ŠKORPIJA

Vaša krivnja zbog prekida sa voljenom osobom ostavila je dubok trag na vama. Shvaćate da ste pogriješili i to više ne možete popraviti. Niste bili iskreni sa osobom koju ste voljeli i to je dovelo do toga da ste sada sami. Nikako se ne možete pomiriti sa tom činjenicom i sve biste učinili kada biste to mogli ispraviti.

Ne zanimaju vas druge veze, jedino što želite je povratak bivšeg partnera u vaš život. Zvijezde će vam uskoro omogućiti susret sa bivšim partnerom, a dalje će biti na vama. Zvijezde će vam pomoći da dobijete priliku da se iskreno pokajete i ispričate bivšoj ljubavi.

Vaš bivši partner i dalje vas voli kao i vi njega, to nije upitno. Upitno je da li želi novi početak sa vama kada ste ga toliko razočarali. Zvijezde će vam pružiti priliku, a vi morate biti dovoljno uvjerljivi kako biste ponovo povratili partnerovo povjerenje.

Ishod svega toga bit će pozitivan za vas, vaš partner vratit će se u vaš život, tako zvijezde kažu. Ubuduće ćete morati iskrenost prema partneru staviti na prvo mjesto, jer trećeg pokušaja neće biti. Iskoristite priliku koju vam zvijezde nude i pružaju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Mnoge osobe nisu zajedno koje se vole. Vama će se pružiti prilika da vratite voljenu osobu u svoj život.

JARAC

Razdvojila vas je greška vašeg partnera preko koje niste mogli prijeći. Da ste samo prespavali noć i hladne glave razmislili o svemu, vjerojatno biste oprostili partneru. Ovako, djelovali ste u afektu, instiktivno i odlučili da dalje ne ide. Puno ste se puta pokajali zbog svoje odluke, ali vaš ponos vam nije dozvolio da oprostite partneru.

Kako vrijeme prolazi, tuga je sve veća i pretvara se u pravu bol. Potrebna vam je prilika da kažete bivšem partneru da ste prenaglili i pogriješili, ali do sada takvu priliku niste imali. Zvijezde će vam pomoći u tome i omogućit će vam susret sa bivšim partnerom gdje ćete moći pogaziti svoj ponos kako bi ljubav pobijedila.

Ljubav vam je važnija od vašeg ponosa, to ste shvatili s vremenom, ali potrebna vam je prilika da to i pokažete. Takva prilika slijedi uskoro i doći će do susreta sa bivšom ljubavi. Vaš bivši partner također pati zbog svega pa će ga taj susret oduševiti i tu će vam pokazati kako vas još uvijek voli.

Vama slijedi mnogo razgovora u kojima ćete neke stvari postaviti drugačije nego što je to bilo prije, ali ljubav će pobijediti i vi ćete ponovno započeti vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Drugi pokušaj bit će puno bolji jer ćete oboje shvatiti koliko malo treba da se veza prekine, a koliko truda treba učiniti kako bi ona opstala. Oboje želite da veza uspije i samo vam je to bitno, sve ostalo će doći samo po sebi.