LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Oktobar: Jedan znak će se sukobiti sa partnerom s kojim je u tajnoj vezi, jer će imati prevelika očekivanja!

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Oktobar: Jedan znak će se sukobiti sa partnerom s kojim je u tajnoj vezi, jer će imati prevelika očekivanja!

26 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Želite biti voljeni i maženi kao nikada prije, a to vas može učiniti zahtjevnijima i nesigurnima! Danas biste mogli djelovati prerano i zahtijevati od partnera da vaša afera ostane osobna, što se čini kao težak zadatak jer ste oboje na istom radnom mjestu. Pokušajte razumjeti težak položaj u koji stavljate svog partnera!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Strast je redoslijed dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i bit ćete nagrađeni za to. Danas se osjećate vrlo velikodušno, što se tiče troškova i u činu ljubavi. Vaša priroda davanja izazvat će strastveni i slatki odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji zbog vašeg truda postaje poseban.

 

 

BLIZANCI

U blizini je onaj koga ste čekali! Sanjali ste mnoge fantazije koje danas možete pretvoriti u stvarnost! Bit ćete intenzivno uključeni u ovu aferu i trajat će duže nego inače. Možda ćete morati propustiti druge prilike u životu radi boljih izgleda da biste ostali u ovoj vezi!

 

 

RAK

Ako niste oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako vlastitim osjećajima, tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali povjeriti svog partnera u vezi s profesionalnim pitanjima koja vas muče.

 

 

LAV

Stres se gradio u vašoj vezi, a vi ste nastojali da sve izađe na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, ovo će napokon osloboditi sav stres i povećati napetost koja je pomutila vašu interakciju. S obzirom na sve otvoreno, moći ćete donijeti važnu odluku u vezi s napretkom vaše veze.

 

 

DJEVICA

Svaki pojedinac je jedinstven i želi se potpuno istražiti! Ali ste isto sputavali svog partnera! Bojite se da bi se mogli odreći nečeg vrijednog, a preuzeti rizik možda neće biti uspješan. Samo se opustite i dopustite svom partneru da istraži sebe. Njima je jako potrebna vaša podrška. Dajte im ga i začinite ga s malo romantike! ᅠ

VAGA

Nježnost i briga neophodni su za odnos s partnerom upravo sada. Bavi se problemom koji mu je / joj je jako važan. Morate pobuditi povjerenje kako bi vam se odlučio povjeriti. Pripremite se za pružanje pune podrške. Uspješan prolazak kroz ovu krizu imat će dugotrajan učinak na oboje.

 

 

ŠKORPIJAᅠ ᅠ

Od vas će se tražiti da svoju bezuvjetnu ljubav i podršku pružite svom partneru. Možda ćete saznati za nešto što je potencijalno štetno, ali morate zapamtiti svoje prioritete i biti suosjećajni i uskoro ćete otkriti da je vaš odnos zapravo postao jači. Ne sudite svog partnera preoštro. Umjesto toga, potrebno je uho s ljubavlju kako biste prebrodili ovu oluju u vašoj vezi.

 

 

STRIJELAC

Proširite svoj raspon aktivnosti sa svojim partnerom tako što ćete zajedno krenuti na avanturistička putovanja i raditi stvari koje se dopadaju vašem partneru. Posebno odvojite malo vremena za ručak sa svojim partnerom. Oni koji su u braku možda će biti savršen dan za raspravu o uvođenju novog člana u svoju obitelj.

 

 

JARAC

Pokušajte započeti razgovor sa svojim partnerom. Zapravo niste puno razgovarali i bili ste zauzeti uživanjem i olako shvaćanjem vaše veze. Vrijeme je da vas dvoje odete na novo mjesto po mogućnosti blizu prirode kako bi prirodne ljepote krenule svojim tokom kako bi ispunile vaše srce emocijama i tako vam pomogle da se otvorite. Vaš će odnos postati jači.

 

 

VODOLIJA

Ljubav je danas u zraku. Svoju voljenu osobu možete iznenaditi planirajući nešto posebno. Ako ste u vezi, ovo je najbolje vrijeme da ponovno uhvatite magiju koja ju je učinila tako posebnom. Intimni planovi vjerojatno će biti prikladniji od divlje zabave s prijateljima. Samci će vjerojatno upoznati vašeg budućeg partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas postoji mogućnost da postanete manje pristupačni. Dan nije najprikladniji za njegovanje novih ili starih odnosa. Umjesto toga, više ćete se baviti samoanalizom i to može izazvati vibraciju da ne želite da vas ometaju. Međutim, možete pozvati starog prijatelja ili iznenada posjetiti nekoga bliskog iz vaše prošlosti.