LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Jul: Jedan znak će se sukobiti sa partnerom s kojim je u tajnoj vezi, jer će imati prevelika očekivanja…

ljubavni horoskop

OVAN

Želite biti voljeni i maženi kao nikada prije, a to vas može učiniti zahtjevnijima i nesigurnima! Danas biste mogli djelovati prerano i zahtijevati od partnera da vaša afera ostane osobna, što se čini kao težak zadatak jer ste oboje na istom radnom mjestu. Pokušajte razumjeti težak položaj u koji stavljate svog partnera!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Strast je redoslijed dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i bit ćete nagrađeni za to. Danas se osjećate vrlo velikodušno, što se tiče troškova i u činu ljubavi. Vaša priroda davanja izazvat će strastveni i slatki odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji zbog vašeg truda postaje poseban.

 

 

BLIZANCI

U blizini je onaj koga ste čekali! Sanjali ste mnoge fantazije koje danas možete pretvoriti u stvarnost! Bit ćete intenzivno uključeni u ovu aferu i trajat će duže nego inače. Možda ćete morati propustiti druge prilike u životu radi boljih izgleda da biste ostali u ovoj vezi!

 

 

RAK

Ako niste oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako vlastitim osjećajima, tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali povjeriti svog partnera u vezi s profesionalnim pitanjima koja vas muče.

 

 

LAV

Stres se gradio u vašoj vezi, a vi ste nastojali da sve izađe na vidjelo. Vaši napori sada dolaze do izražaja i vjerojatno će se dogoditi veliki sukob. Međutim, ovo će napokon osloboditi sav stres i povećati napetost koja je pomutila vašu interakciju. S obzirom na sve otvoreno, moći ćete donijeti važnu odluku u vezi s napretkom vaše veze.

 

 

DJEVICA

Svaki pojedinac je jedinstven i želi se potpuno istražiti! Ali ste isto sputavali svog partnera! Bojite se da bi se mogli odreći nečeg vrijednog, a preuzeti rizik možda neće biti uspješan. Samo se opustite i dopustite svom partneru da istraži sebe. Njima je jako potrebna vaša podrška. Dajte im ga i začinite ga s malo romantike! ᅠ

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Jul: Jedan znak će se sukobiti sa partnerom s kojim je u tajnoj vezi, jer će imati prevelika očekivanja…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top