Kad se SRODNE DUŠE osjete: OVA 3 znaka će pronaći svoju SRODNU DUŠU za vrijeme tranzita Venere u konjunkciji Mjeseca koji počinje u srijedu, 27. jula!

Bez obzira na to izbjegavate li izraze poput “ova ljubav je suđena” ili ih apsolutno volite i pretplaćujete se na njih, ovaj dan će vam se sigurno diviti kada dođe do susreta ili saznanja tko je vaša srodna duša.

Ovo je dan kada možemo vrlo jasno vidjeti ljubav koju želimo u našim životima, i upravo u to vrijeme ćemo moći pronaći smisao u njoj.

To implicira da ljude koje volimo možemo vidjeti savršenim vidom; ako su pravi za nas, mi to znamo. Ako nisu u pravu, i to znamo. Ali postoji mala razlika u današnjem ‘znanju’ — ne radi se samo o tome da znamo da je netko dobar za nas, već o tome da u sebi osjećamo da je ta ‘prava’ osoba više nego prava, ona nam je namijenjena.

Danas je dan kada su neki od nas pronašli svoju srodnu dušu. I iako to može zvučati hiperromantično ili možda malo ‘previše’, mnogi od nas neće moći sumnjati u ono što osjećaju ili vide, pred očima .

Ovo je dan za srodne duše. I bilo da tek shvaćamo tko se danas uklapa u račune ili za koga već znamo da je ta osoba, ono što nam današnji dan donosi je solidan osjećaj povezanosti.

Dakle, bez obzira provodimo li dan s osobom koju smo već upoznali kao svoju srodnu dušu, ili smo s nekim za koga sumnjamo da bi mogao biti nešto više od pukog spoja… Danas osjećat ćemo se mnogo više povezani s osobom s kojom smo nego s bilo kim drugim.

Ova tri horoskopska znaka pronalaze svoju srodnu dušu tijekom tranzita Venere u konjunkciji Mjeseca koji počinje u srijedu, 27. jula 2022.

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Što se tiče srodnih duša, to je vrsta veze kakvu ste oduvijek željeli. Današnji dan donosi vam pogled na osobu koja će biti u vašem životu na ovaj način.

Držali ste se za ovu osobu jer smatrate da je vaše vrijeme previše dragocjeno da biste ga gubili na bilo koga tko se ne uklapa u ideal srodne duše. I iako znate da je to težak zadatak za ispuniti, uvijek ste bili zadovoljni čekanjem dok konačno ne pronađete nekoga tko to radi.

Pa,  možda ćete imati sreće, jer izgleda da vas sudbina želi uputiti u pravom smjeru ove vrste ljubavi srodne duše. Ne tražite prijatelja; želite pravi dogovor u ljubavi, i pronaći ćete tu ljubav danas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda će početi izgledati kao blizak prijatelj s kojim imate nevjerojatno mnogo toga zajedničkog kada ugledate tu osobu, znat ćete. I on će također.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Kad se SRODNE DUŠE osjete: OVA 3 znaka će pronaći svoju SRODNU DUŠU za vrijeme tranzita Venere u konjunkciji Mjeseca koji počinje u srijedu, 27. jula!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top