VODOLIJA – HOROSKOP ZA AUGUST! Ovo će biti dobar mjesec za vas, posebno FINANCIJSKI i sa PUNO DOBRIH VIJESTI!

VODOLIJA – HOROSKOP ZA AUGUST! Ovo će biti dobar mjesec za vas, posebno FINANCIJSKI i sa PUNO DOBRIH VIJESTI!

25 srpnja, 2022 0 By Admin

KARIJERA

Možete biti briljantni u svojoj karijeri ako na pravi način iskoristite svoju strast i hrabrost te svoje komunikacijske vještine. Vaš će šef ovog mjeseca možda cijeniti vaše talente i inteligenciju. Imat ćete malo konkurencije na poslu, ali možete uspjeti osvojiti svoje protivnike. Na poslu ćete neutralizirati sve svoje neprijatelje. Ovaj mjesec obećava određeni napredak u karijeri, ali uz male prepreke i također nepotrebna putovanja. Postat ćete vrlo dobri u upravljanju zadacima koji su vam na raspolaganju i u njihovom izvršavanju na vrijeme. Vaša će izvedba impresionirati vašeg šefa. Na poslu ćete dobiti dobro ime.

 

POSAO

Partnerski posao bit će vam dobar ovaj mjesec. Možete dobiti nove klijente; svoje proizvode možete bez problema prodati kupcima. Imat ćete pravu sposobnost za posao. Možete impresionirati svoje poslovne partnere, a vaše komunikacijske vještine će ih uvjeriti i sklopit ćete dobre poslove s njima. Možda postoje gubici u vašem poslu, ali ako budete oprezni, nećete pretrpjeti velike gubitke.

 

PROFESIONALCI

Možete otići u inozemstvo zbog posla. Promocija također može biti na karticama. Po prirodi ste vrlo tolerantni i razumljivi. Stariji na poslu svidjet ćete se zbog vašeg znanja i stručnosti. Svoje znanje možete osoblju prenijeti ovog mjeseca na poslu. Cijenit će vaše poučavanje, komunikaciju i međuljudske vještine.

 

ZDRAVLJE

Zdravlje ovog mjeseca može biti dobro, a vaš mentalni okvir bit će vrlo pozitivan, što će vas učiniti hrabrima i odlučnijima u vašim inicijativama, i neće trebati nikakvu liječničku pomoć. No, mogu biti sitni problemi povezani sa stresom na poslu i puno glavobolje. Dakle, ne shvaćajte svoje zdravlje olako. Uvijek pazite na ono što jedete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

STUDENTI

Studenti će imati dobar mjesec jer će ih planeti činiti mudrima i sretnima. Oni koji žele otići u inozemstvo će uspjeti. Oni koji se pojave na natjecateljskim ispitima mogu uspjeti. Planeti ih mogu učiniti inteligentnima. Studenti mogu dobiti dobar savjet od svojih učitelja, vodiča i mentora koji će ih pozitivno motivirati. Svoj posao mogu dobiti svojim talentima i vještinama.

Stranice: 1 2