LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Oktobar: Jedan znak će dobiti poruku “Uživajmo u životu” – ljubavna romansa u najavi…

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Oktobar: Jedan znak će dobiti poruku “Uživajmo u životu” – ljubavna romansa u najavi…

25 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Prestanite se skrivati ​​iza intelektualne barijere koju ste sami uspostavili. Igranjem igara nećete ništa postići. Istinska je snaga biti u stanju ustati i pokazati da možete reći ono što osjećate u bilo kojoj situaciji, osobito o bliskoj osobi. Ako osjećate potrebu reći nešto, recite to. Ne čekajte dok situacija ne preraste u nezdravu svađu prije nego što napokon izbacite svoje osjećaje.

 

 

BIK

Ljubavni horoskop: Danas je za vas sjajan dan u kojem će vaša dinamika i optimističan pogled biti jako cijenjeni. Ovo će podići vaš ego na razinu koju niste osjećali neko vrijeme. Iskoristite ovu priliku da svjetla pozornice uključite još jače. Neka vam se srce nasmiješi svijetu. Imate nevjerojatan dar smijeha koji biste trebali slobodno podijeliti s ljudima oko sebe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Danas biste se mogli uključiti u igru ​​zavođenja. Možda postoji netko na koga ste imali oko. Možete ih odlučiti privući na svoj web. Raspoloženje možete postaviti pozvavši ih na romantičnu večeru. Ili biste mogli pribjeći ekstravagantnoj gesti poput kupnje buketa ruža s dugim stabljikama. Uživat ćete u igri traženja i udvaranja. Samo pazite da ciljate na zainteresiranu metu!

 

 

RAK

Ljubavni horoskop: Danas vam ne stiže pismo s porukom “Uživajmo u životu!” velikim tiskanim slovima. Ovo je poruka koju ćete morati zapamtiti. U vašim emocijama postoji ogromna snaga, i trebali biste se pobrinuti da ta nevjerojatna sila bude usmjerena u pozitivnom smjeru. Imate mnogo ljubavi koju želite podijeliti sa svijetom, pa zašto onda sve to držati u sebi?

 

 

LAV

Možda ćete se osjećati kao da vas danas voljena osoba dvostruko prelazi. Moguće je da se vaše vlastite riječi koriste protiv vas na takav način da izgledate kao loš momak. Što se tiče opovrgavanja u vaše ime, pobrinite se da drugoj osobi date do znanja da se sukobljavate s njezinim ponašanjem, a ne s njezinom osobom.

 

 

DJEVICA

Vaše srce bi danas moglo doživjeti neke velike promjene. Može se činiti kao da su vaše emocije u vlaku koji klizi s pruge. Najbolje što trebate učiniti je da sjednete sami i zapišete ih. Sastavite slovo, pjesmu ili zapis u dnevniku. Uvidjet ćete da ste mnogo manje zbunjeni nego što ste isprva mislili. U nedoumici se posavjetujte s nekim koga volite i kome vjerujete. Idite svojim instinktima.

VAGA

Možda ćete se osjećati kao mlado štene koje je upravo prvi put pušteno van. Zrak je topao i ukusan, a vi ste puni energije. Spremni ste za trčanje kroz travnjak, u polja i preko brda u daljini. Nažalost, međutim, vezani ste za veliki udio u tlu i vaše se područje kretanja ne proteže izvan radijusa od deset stopa. Vaše je srce spremno za let, ali nešto izvan vaše kontrole drži vas tu gdje jeste.

 

 

ŠKORPIJA

Pokažite svoje nevjerojatne kulinarske sposobnosti danas voljenoj osobi. Idite u kupovinu vrhunskih vina i novih svijećnjaka za blagovaonski stol. Vidjet ćete da su vam osjetila danas pojačana i da ste vrlo prijemčivi za stvari poput toplog, nježnog dodira i poznatog mirisa. Ne udaljavajte se daleko od svog doma i pozovite one koje volite da dođu i budu vam blizu.

 

 

STRIJELAC

Mogli biste osjetiti osjećaj odgovornosti prema nekome. Možda vaš romantični partner prolazi kroz teške trenutke, a vi želite pomoći. Ili se možda vaše dijete bori s tečajem u školi, a vi se nadate da ćete mu pomoći. Odvojite nekoliko sati da se obratite svojim najmilijima. Ponudite pomoć ako možete. Vaše ohrabrujuće riječi i pozitivne ideje mogle bi napraviti veliku razliku.

 

 

JARAC

Vaše čvrsto uzemljenje danas bi moglo postati pomalo nestabilno, ali ne brinite zbog toga. Budite malo fleksibilniji i otpustite svoj stisnuti stisak nad situacijom. Ubacite smijeh i razigranost u situaciju. Uvidjet ćete da je razmjena ideja kritičan dio dana. Izađite iz kuće i uđite u društvenu arenu u kojoj možete uživati ​​u lagodnim razgovorima s drugima.

 

 

VODOLIJA

Možda ćete imati osjećaj da unatoč svom dobrom, teškom poslu koji ste postigli u životu, nešto još uvijek nedostaje. Bez obzira na ciljeve koje ste do sada postigli, pred nama je još dug put. Možda je ovo što ste tražili zaista mekan nježan trenutak s voljenom osobom. Nešto što vam je puno bliže nego što mislite. Prestanite kilometrima i miljama tražiti stvar koja vam se nalazi ispred nosa.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda se čini da nijedna strana kreveta nije prava strana za buđenje danas. Jedino rješenje koje možda možete smisliti je da se samo vratite u zemlju snova ako možete. Ako ne možete, usredotočite se na svoje srce jer vam ono pokušava reći da mu treba malo pažnje. Emocije su možda nabujale, pa pripazite kako se ponašate prema sebi i prema drugima.