LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Nažalost, jednoj ljubavi će doći KRAJ, jer ljubav je postala NAVIKA!-

OVAN

Često budete naivno iskorišteni pa snosite posljedice tuđih pogrešaka. Vrijeme je da prekinete sa time, a prilika da jasno kažete što mislite doći će do kraja sedmice. Iskoristite ju maksimalno i olakšajte sebi život.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pokušajte sa partnerom dogovarati ono što i vama odgovara. Uskoro ćete dobiti priliku da promijenite želje vašeg partnera i usmjerite ih tamo gdje to i vama odgovara. Ne ustručavajte se zauzeti za sebe, samo tako će vaša veza opstati.

 

 

BLIZANCI

Puni ste nezadovoljstva i loše ste raspoloženi zbog postupka vašeg partnera koji vas je izbacio iz takta. Ne dozvoljavajte više da se takve stvari događaju jer imate potpuno pravo na to. Slijedi vam dug razgovor sa partnerom i najbolje da ga započnete što prije.

 

 

RAK

Vaša nesebična ljubav prema partneru je nešto veličanstveno od vas. Partner je svjestan toga i do kraja sedmice pokušat će učiniti nešto prekrasno za vas. Dozvolite mu sve i pristanite na sve što traži od vas jer vas očekuje vikend iz snova.

 

 

LAV

Guši vas osjećaj samoće iako ste u ljubavnoj vezi. Možda je došlo vrijeme da promjenite nešto, potrudite se dati partneru do znanja ono što želite od njega. Priredite mu iznenađenje, bilo kakvo, sve će to pozitivno djelovati na vaš stav i raspoloženje.

 

 

DJEVICA

Onog koga volite morat će to shvatiti ili će vas izgubiti. Jako puno dajete od sebe, ali isto tako i očekujete od partnera. Dajte mu to do znanja i vaša veza će krenuti u boljem smjeru. Učinite to još do kraja sedmice, bitno je da reagirate dok još nije kasno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Nažalost, jednoj ljubavi će doći KRAJ, jer ljubav je postala NAVIKA!-

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top