Usprkos svemu OVA 3 znaka nikako NE MOGU jedno bez drugog! 3 horoskopska znaka koji se VRAĆAJU BIVŠEM!

Usprkos svemu OVA 3 znaka nikako NE MOGU jedno bez drugog! 3 horoskopska znaka koji se VRAĆAJU BIVŠEM!

4 prosinca, 2023 0 By Admin

Jedna od čudnih prednosti planetarnih tranzita je da nas jednostavno nije briga što ljudi misle o nama zbog njegovog buntovnog utjecaja. To prelazi na naše radnje i izbore koji imaju tendenciju da krivo pogađaju druge ljude, kao što je … povratak s bivšim kojeg svi u našem životu preziru.

Oh, znate kakav je osjećaj; kao da je sve što su ikad učinili tijekom vaše veze s tom osobom koju ne odobravate bilo protivljenje njezinom postojanju. Samo su čekali trenutak kada ćete prekinuti da bi mogli reći: “Rekao sam ti.”

Bože, oh, hoćeš li ga sada uzrujati. Kad ste prekinuli sa svojom osobom, niste znali hoće li to potrajati ili ćete opet biti zajedno. Ono što ste znali je da je to vaša stvar, a ne ničija.

Svi tvoji prijatelji i obitelj bili su protiv te osobe od početka, ali ti si učinio ono što ti je srce reklo da učiniš: otišao si s njim i doživio svoje iskustvo. Kad je to završilo, svi su navijali. Jupi za njih.

A sada ste pod čarolijom tranzita osim što to nije magična čarolija; to je osjećaj u želudcu. Ovaj vam osjećaj govori da je vrijeme za ponovno okupljanje; osjećate se sretno kad pomislite na to, kao i osoba s kojom ćete se ponovno sresti. Što se tiče kikiriki galerije, neka jedu tortu; to nije tvoja briga. Tranziti imaju tendenciju da nas oslobode od podilaženja očekivanjima drugih. Budi svoj bez obzira što kažu.

3 horoskopska znaka koji se vraćaju bivšem:

1. VAGA

Posljednje što vam treba je zbor mišljenja koja dolaze zajedno s vašom odlukom da ponovno budete s bivšim, jer će se to dogoditi u oba slučaja. Zašto se vraćaš s njim? Zato što želiš.

Da, shvaćate da ste oboje morali proći kroz veliki period rasta kako biste bili dovoljno dobri jedno za drugo, ali gotovo je; narastao si. Osjećate da nemate svo vrijeme ovoga svijeta za motati se pretvarajući se da ga više ne volite.

Ti ga voliš, a i on voli tebe. Raskid je bio neophodan u to vrijeme; ove stvari su se dogodile. Ono što ovo ponovno okupljanje čini neugodnim je to što od svih svojih prijatelja morate čuti milijune primjedbi o tome kako je to loša ideja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

A ako ništa ne govore, oni to misle i vi to možete osjetiti. Na vašu sreću ovaj tranzit uklanja vašu sposobnost da brinete o tome ‘što oni govore’. Samo živi svoj život. Sretno ponovno okupljanje!

2. STRIJELAC

Ovo vrijeme vas navodi na razmišljanje: “Trebam li se obratiti bivšem?” I tako počinje proces ponovnog okupljanja. Ovdje nitko ne stoji na ceremoniji, što znači da nema ponosa. Tko koga prije zove, tako to i biva.

A ako ste to vi — kao što JESTE — onda neka bude tako. Istina je da vam je suđeno da budete zajedno i nitko to ne može poreći, iako će pokušati. Možda ćete čak potrošiti vrijeme pokušavajući sami sebe uvjeriti da je ovo loša odluka, ali vaš instinkt govori idi, idi.  Što vrijedi život ako ne donositi loše odluke i učiti iz njih?

Davno ste napravili taj loš izbor, a danas mislite da ste propustili nešto dobro. Dovraga, jednostavno ga nisi vidio onakvim kakav stvarno je, a sada si spreman prihvatiti ovog svog bivšeg ‘onakav kakav jest’. Sve je dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. BIK

Niste tip osobe koja se vraća s nekim nakon što ste prekinuli s njim, ali također niste ista osoba kakva ste bili kad ste poznavali ovog svog bivšeg. Smatrao si da si ti razlog zašto su se stvari raspale; imali ste izvrsnu vezu, a stvari su se odvijale onako kako je život htio.

Nesporazumi su se udaljili i prije nego što ste to shvatili, ljubav vašeg života je otišla. U to se vrijeme činilo porazno, ali kako je vrijeme prolazilo, postalo je nešto o čemu treba razmišljati.

Promijenio si se i dobro je da ste vas dvoje nekako ostali prijatelji tijekom tog ‘vremena pauze’. Nedavno je vaš bivši ponovno pokazao romantično zanimanje za vas i to vas je potaknulo na razmišljanje. Sada je ta misao blizu opsesije, a sve što želite učiniti je ponovno se okupiti.