Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI u ponedeljak 25. jula 2022.

Teško je pobjeći od dobre atmosfere ovog dana jer je 25. jul prepun sjajnih tranzita koji su korisni u ljubavi i romantici.

Imamo zanimljiv tranzit zvan Ceres u Lavu, koji nas može učiniti izuzetno suosjećajnim, dajući pojedincima koji nemaju problema s izražavanjem ljubavi na mnogo različitih načina.

Ovaj tranzit doprinosi ozdravljenju odnosa i omogućuje nam taj siguran prostor da se izrazimo.

Također gledamo Mjesečev sekstil Jupiter, koji nam omogućuje da radimo zajedno kao par. Ideje su velike na ovaj dan i još ih je zabavnije dijeliti.

A budući da imamo i Merkur u trigonu s Jupiterom, željet ćemo planirati budućnost; slažemo se s našim partnerima i želimo znati što nam donosi budućnost.

Saznanje da postoji nešto čemu se možemo radovati upravo je ono što nas čini uzbuđenima, a uz Sunčev sekstil Mjesec kao dodatnu prednost, skloni smo se složiti oko svega što odlučimo.

Neki horoskopski znakovi će dobiti drugu priliku za ljubav, čak i ako je ona s osobom s kojom su dobili prvu priliku.

Kao što je spomenuto, ovaj dan dolazi sa snažnom iscjeljujućom energijom; sada smo u sezoni lavova, a to djeluje kao doza pozitivnog osjećaja.

Danas ne sumnjamo u naše partnere. Umjesto toga, ohrabrujemo ih i stojimo uz njih, znajući da smo nas dvoje jedno.

3 horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi u ponedeljak, 25. jula:

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Došli ste do mjesta u svom životu gdje znate koliko ste dobri, ali više niste isti razmetljivi koji ste bili. To se sviđa vašem partneru jer mu vaša nonstop ‘pogledaj me’ ide na živce.

Ono što je tako ljekovito u vezi s tim je to što se ne osjećate prisiljeni biti u središtu pozornosti – barem ne danas. Više ste u njihovom središtu pažnje nego u vlastitom. A oni znaju kako ugoditi vašoj mašti, to je sigurno.

Lijepo je stati u stranu i pustiti ih da zablistaju jer su dobri u tome. Također skida pritisak s vas; tko treba održavati slavnu poziciju 24-7?

Opusti se i dopusti svom partneru da danas vlada. Uživajte dok oni rade sve teške poslove. Ovdje ćete naučiti nešto posebno: želi se pohvaliti za vas. Pusti ga. To će vam dati svijet dobra.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI u ponedeljak 25. jula 2022.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top