LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Oktobar: Jedan znak će porukom prekinuti vezu i ostaviti partnera…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Oktobar: Jedan znak će porukom prekinuti vezu i ostaviti partnera…

23 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Ako se čini da vaša nova ljubav u početku nema dovoljno veza visoke klase ili da nije upoznata s ljudima koji su zaista važni, što onda predlažete da učinite po tom pitanju? Možda ćete se osjećati ohrabreno trčati, ali držite konje. Možda imaju neke vrlo dobre kvalitete koje samo treba primijetiti. Dajte mu priliku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete se danas osjećati klaustrofobično. Mogli biste se osjećati opkoljeni i vezani za određenu situaciju bez koje ste sigurni da biste mogli. Ako je život pomalo težak za vas i vašu voljenu osobu, onda je možda dobro vrijeme da izađete na neko posebno i prikladno romantično mjesto. To bi moglo ponovno zapaliti iskru i stvoriti bučuću vatru, u kojoj ćete kasnije uživati.

 

 

BLIZANCI

Ako se danas osjećate emocionalno otuđeno od najbližih, imajte srca. Imate priliku još se više zbližiti. Sve što trebate učiniti je dopustiti jedno drugome priliku da opet uspije. Onda morate ozbiljno razgovarati. Do kraja dana možda ste povratili osjećaj “zaljubljenosti”.

 

 

RAK

Danas može doći do male tehničke poteškoće što se tiče ljubavi i romantike. Teško emocionalno područje došlo je za ozdravljenje. Način na koji ćete se nositi s tim ovisi o tome mislite li da možete prevladati sve strahove i zajedno riješiti problem. Ako mislite da možete, počnite već danas – što prije to bolje.

 

 

LAV

Možda ćete se osjećati malo potrebnije i posesivnije nego inače. To možda neće biti problem ako možete razgovarati sa svojim ljubavnikom i razgovarati o razlozima zašto se možda osjećate ovako. Pokušate li to riješiti i zanemariti ovo, možda ćete ga pogoršati. Samo iznesite svoj slučaj i oslobodite emocije.

 

 

DJEVICA

Možda ste danas skloni kriviti svog partnera za sve što izgleda da nije u redu s vašom vezom. Ovo možda nije savršena taktika, iako je puno lakši izlaz. Najbolje rješenje je međusobno razgovarati o onome što izgleda pogrešno i zajedno raditi na rješavanju toga. Za tango je uvijek potrebno dvoje.

VAGA

Možda se danas osjećate samo mrzovoljno. Ako vas najdraži pita tako nježno (ne bi se usudili učiniti drugačije) u čemu je stvar, pretpostavljate da imate prekrasan naduven izraz lica. Mogli biste ovo držati zauvijek, ali to je užasno dugo. Možda bi bilo bolje da odrastete i djelujete u skladu sa svojim godinama. Vaš će partner to sigurno cijeniti.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ste pogrešno optužili svog partnera. Možda vas ne cijeni toliko koliko vam je potrebno. Možda je zaboravio ponijeti vašu ranojutarnju šalicu kave s mlijekom s niskim udjelom masnoće u krevet. Koji god razlog bio, dajte mu odmor. Morate vidjeti koliko ste i vi odigrali ulogu u svakom nezadovoljstvu.

 

 

STRIJELAC

Mogli biste imati sjajan dan ako se sjetite prestati birati i kritizirati svoju voljenu osobu. Oboje se osjećate pomalo emocionalno udaljeni. Ali vaš stav neće pomoći ako se nadate da ćete ih natjerati da uvide pogreške svojih načina. Možda ćete se morati zapitati o greškama svojih načina. Samo naprijed – budi fin!

 

 

JARAC

Općenito ste sretni ako vam se čini da sve zajedno lijepo prolazi. Ako bi se dogodilo da nije lijepo, to vam se ne sviđa. Danas ćete možda biti ohrabreni da se osjećate prilično užasno zbog svoje voljene osobe, ali doista morate pogledati sebe. Život je prekratak da biste provodili vrijeme brinući se o sitnicama. Malo dublje – nekad!

 

 

VODOLIJA

Imate priliku sasvim ozbiljno razgovarati sa voljenom osobom o zajedničkoj budućnosti. Možda ćete se osjećati kao da ste malo predaniji, ali oni mogu imati rezerve koje drže za sebe. Morate ih potaknuti da razgovaraju o tome kako se osjećaju, kako biste oboje na kraju zajedno mogli donijeti pravu odluku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas ćete se možda pronaći kako razmišljate o načinima da se riješite svog nezahvalnog partnera. No, prije nego što počnete piskati to pismo “Dragi Ivane” i ostaviti ga na jastuku, razmislite da to možda nije njegova krivica. Zadnjim dijelom uma možda se i sami osjećate krivim za nešto i tražite bijeg. Možda je vrijeme da razgovarate.