LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Jul: Jedan znak će porukom prekinuti vezu i ostaviti partnera…

ljubavni horoskop

OVAN

Ako se čini da vaša nova ljubav u početku nema dovoljno veza visoke klase ili da nije upoznata s ljudima koji su zaista važni, što onda predlažete da učinite po tom pitanju? Možda ćete se osjećati ohrabreno trčati, ali držite konje. Možda imaju neke vrlo dobre kvalitete koje samo treba primijetiti. Dajte mu priliku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ćete se danas osjećati klaustrofobično. Mogli biste se osjećati opkoljeni i vezani za određenu situaciju bez koje ste sigurni da biste mogli. Ako je život pomalo težak za vas i vašu voljenu osobu, onda je možda dobro vrijeme da izađete na neko posebno i prikladno romantično mjesto. To bi moglo ponovno zapaliti iskru i stvoriti bučuću vatru, u kojoj ćete kasnije uživati.

 

 

BLIZANCI

Ako se danas osjećate emocionalno otuđeno od najbližih, imajte srca. Imate priliku još se više zbližiti. Sve što trebate učiniti je dopustiti jedno drugome priliku da opet uspije. Onda morate ozbiljno razgovarati. Do kraja dana možda ste povratili osjećaj “zaljubljenosti”.

 

 

RAK

Danas može doći do male tehničke poteškoće što se tiče ljubavi i romantike. Teško emocionalno područje došlo je za ozdravljenje. Način na koji ćete se nositi s tim ovisi o tome mislite li da možete prevladati sve strahove i zajedno riješiti problem. Ako mislite da možete, počnite već danas – što prije to bolje.

 

 

LAV

Možda ćete se osjećati malo potrebnije i posesivnije nego inače. To možda neće biti problem ako možete razgovarati sa svojim ljubavnikom i razgovarati o razlozima zašto se možda osjećate ovako. Pokušate li to riješiti i zanemariti ovo, možda ćete ga pogoršati. Samo iznesite svoj slučaj i oslobodite emocije.

 

 

DJEVICA

Možda ste danas skloni kriviti svog partnera za sve što izgleda da nije u redu s vašom vezom. Ovo možda nije savršena taktika, iako je puno lakši izlaz. Najbolje rješenje je međusobno razgovarati o onome što izgleda pogrešno i zajedno raditi na rješavanju toga. Za tango je uvijek potrebno dvoje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Jul: Jedan znak će porukom prekinuti vezu i ostaviti partnera…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top