Evo kome kroz naredna tri dana slijede DRASTIČNE ODLUKE, tko će odlučiti da bude SAM, a tko ući u vezu?

Evo kome kroz naredna tri dana slijede DRASTIČNE ODLUKE, tko će odlučiti da bude SAM, a tko ući u vezu?

22 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Kroz naredna tri dana: Isticat će se  vaša potreba da činite stvari za druge, a vaša dobrotvorna priroda spremna je otvoreno podijeliti sve što možete u razumnom roku.

Nije lako biti velikodušan u ljubavi jer možda mislite da je to brz put da vas iskoriste. Ali, dobročinstvo vam se vraća i osjećate se bolje kada dajete.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Isticat će se vaša želja da izrazite svoju ljubav u predanim vezama, ali bit će vam teško kada se previše toga događa u vašem osobnom životu.

Ali to je točan razlog zašto je tako dobro usredotočiti se na ono što je pred vama. Tako je lako dobiti tunelski vid i vidjeti loše u životu, ali postoji toliko razloga za osmijeh.

 

 

BLIZANCI

Vaša želja je da budete zdravi i da ljubav prema dobrim izborima i pozitivnim odlukama podijelite s nekim posebnim u vašem ljubavnom životu.

Život je prekratak da bismo se igrali s ljudskim srcima. Dakle, kada vidite prijateljicu koja kaže da osjeća jedno, a onda radi nešto drugo, može biti teško pozvati je van, ali je potrebno. Znat ćete pronaći pravu mješavinu stroge ljubaznosti.

 

 

RAK

Nije sramota poželjeti malo naklonosti, zapravo, kada svoju ljubavnu čašu ne napuniš do vrha tužni Lav kakav možeš postati.

Ističe se vaša potreba za romantikom; više zagrljaja i ljubavi, stoga pokušajte. Ako ste slobodni i nemate se s kim priljubiti, možda posjetite obitelj ili provedite vrijeme sa svojom najboljom prijateljicom.

Usvojite kućnog ljubimca koji će vas zauvijek voljeti i nemojte se bojati biti prvi koji će započeti srdačan pozdrav kada se nađete s prijateljima.

 

 

LAV

Stvari su bile pomalo maglovite, ali stvari su se počele poboljšavati za vaš horoskopski znak. Dan obećava zatvaranje, ali još uvijek ima posla.

Budi se vaša nada da će vaš dom biti stabilniji i ne kaotičan kao što su stvari bile u posljednje vrijeme.

Možda ćete se morati potruditi malo više nego inače da bi svi bili na istoj strani, ili biste se jednostavno mogli pritajiti i pustiti da se stvari riješe same od sebe.

 

 

DJEVICA

Ističe se vaša potreba da razgovarate i da budete saslušani, a iako vam treba malo duže da kažete ono što trebate reći, mnogo ste brbljaviji nego inače.

Ovo je prekrasno vrijeme za vas da produbite svoje odnose s drugima. Otvoreniji ste i prijemčiviji ovog tjedna, a slatki razgovori samo potpiruju vaš duh.

VAGA

Problemi s novcem mogu uzrokovati probleme s kontrolom i probleme povezane sa strahom od gubitka. To je kada ljudi imaju suprotne stavove o novcu

Stvari su intenzivne i u ljubavi, kada su u pitanju financije. Postavljate određene zahtjeve u vaš financijski život, a zbog toga se u vašu vezu može uvući malo stresa. Ipak budi strpljiv. Stvari će se riješiti same od sebe.

 

 

ŠKORPIJA

Toliko ste neovisni da kada vam drugi ne daju ono što ste zaradili u ljubavi ili vezama, dat ćete to sebi.

Ovdje počinjete blistati u području ljubavi jer ističe se vaša želja da volite sebe zbog svih svojih mana i nedostataka, čak i ako drugi misle da ste grubi po rubovima. Na kraju, to je pobjeda.

 

 

STRIJELAC

Nitko se ne voli osjećati zarobljenim prošlošću, a kada osjetite da vam netko nešto drži iznad glave poput pokvarene mrkve, možda ćete zaključiti da vam je dosta njihovih smicalica.

Isticat će se vaša potreba za zatvaranjem i želja da povežete labave krajeve u životu kako biste mogli nastaviti dalje. To može značiti da ćete izvući škare za vezu i zauvijek izbaciti osobu iz svog života.

 

 

JARAC

Teško je znati trebate li podići slušalicu da nazovete nekoga tko vam se sviđa ili pričekajte da vidite hoće li on pokrenuti vašu interakciju. Ova igra nadoknađivanja i gledanja će vam iscrpiti energiju i onemogućiti vam da se osjećate kao da imate pojma kamo se stvari vode.

Isticat će se vaša ljubav prema prijateljima i ljudima koje želite upoznati.

 

 

VODOLIJA

Kada raspirujete svoju strast i um, sve ostalo dolazi na svoje mjesto i ulijeva se i u vaš ljubavni život.

Dakle, zašto ne postati umjetnički i raditi nove stvari. Isticat će sei vaša ljubav prema poslu i želju za pokretanjem novog strastvenog projekta.

Možda ćete uživati ​​u tome da preduhitrite igru ​​i napravite nešto zabavno za zimsko uređenje doma ili možda počnete planirati ružne veste svojih parova za obiteljsko natjecanje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Isticat će se vaša avanturistička stranu i dobro je riskirati u vašim vezama. Ako ste na rubu i niste sigurni kamo stvari vode, morate stvari pomiješati.

Morate isprobavati nove stvari. Neka stvari budu svježe i žive. I, ako ste slobodni, izađite van. Nemojte ostati kod kuće i buljiti u telefon nadajući se podudaranju kada prevučete udesno.