MIJENJA SE LJUBAVNA situacija OVIH znakova – jedni će biti SRETNIJI nego ikad, a nekome će srce biti SLOMLJENO!-/

MIJENJA SE LJUBAVNA situacija OVIH znakova – jedni će biti SRETNIJI nego ikad, a nekome će srce biti SLOMLJENO!-/

15 siječnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Pokušajte biti pažljiviji prema partneru i pokažite mu svoju ljubav. Nemojte sve shvaćati olako, ljubav morate dokazivati dan za danom. Vaš partner je zaslužio da osjeti koliko ga volite i to mu morate stalno ponavljati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Trenutno vam se čini da je sve savršeno u vašoj vezi, ali to bi se brzo moglo promijeniti. Događaj koji slijedi naredne sedmice stavit će vas u neugodan položaj prema svom partneru. Morat ćete paziti što ćete učiniti kako bi vaša veza ostala čvrsta.

 

 

BLIZANCI

Odličan period je pred vama, bar što se ljubavi tiče. Period pun nježnosti sa partnerom potrajat će dugo, a to je upravo ono što i želite. Uživajte u vašoj ljubavi i sve drugo stavite na stranu.

 

 

RAK

Uspjeli ste konačno shvatiti tko je vaša prava ljubav i tko vas iskreno voli. Vaši osjećaji prema toj osobi tek sada će biti kristalno jasni i tek sada ćete shvatiti tko je osoba koju volite. Trebalo je vremena da posložite svoje osjećaje, ali nakon toga sve će biti tako jednostavno.

 

 

LAV

Imate puno razloga da budete zadovoljini kako se stvari u vašem ljubavnom životu odvijaju. Krajem sedmice dobit ćete konačnu potvrdu da je ispravno sve što ste činili u zadnje vrijeme. Ljubav ulazi na velika vrata u vaš život i na vama je samo da je pustite.

 

 

DJEVICA

Burni događaj koji je pred vama stavit će vašu ljubavnu vezu na veliku kušnju. Bit će to najveći izazov za vas i vašeg partnera u vašoj vezi. Kako će sve završiti, vrijeme će pokazati. Vi nikako ne smijete gubiti nadu i vjeru u vašeg partnera. To će vam olakšati rasplet koji slijedi uskoro.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2