LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Oktobar: Jedan znak će upoznati osobu totalno suprotnu od sebe i započet će vezu…

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Oktobar: Jedan znak će upoznati osobu totalno suprotnu od sebe i započet će vezu…

22 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vi ste više divlji nego originalni, avanturistički, a ne drugačiji. Danas imate priliku rekreirati se u novom svjetlu. Ne morate promijeniti način na koji izgledate, samo jedan ili dva vaša ukorijenjenija stava. Možda ćete otkriti da vam drugi reagiraju na drugačiji način, a to povećava vaš romantični potencijal.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Današnji dan donosi sa sobom priliku da dragoj osobi kupite nešto nevjerojatno jedinstveno i originalno. Nećete morati provesti cijeli dan u potrazi za tim jer će vam se gotovo činiti da će vam iskočiti s police. Vaš će partner biti toliko zadivljen da će vam sigurno pasti pred noge i ispuniti vam sve što poželite. Sretni ste!

 

 

BLIZANCI

Možete biti čudni i posebno čudni koliko god želite danas. Imate priliku bolje upoznati nekoga tko je isto tako različit od vas. Vaša nadolazeća romansa možda neće ići uobičajenim putem većine parova, ali bit će vrlo posebna i značajna za vas dvoje. Samo izađite i uživajte u procesu.

 

 

RAK

Ovo će vjerojatno biti dan za pamćenje. Možda ćete biti iznenađeni kada vam prijatelj objavi koliko je osjećao prema vama već duže vrijeme, a da niste ni sumnjali. Ako uspijete preboljeti svoje stanje šoka, možda ćete moći predložiti okupljanje za intimniju večer, poput zajedničke večere.

 

 

LAV

Možda romantično nije prava riječ za događaje koji bi mogli uslijediti danas. Jednu ćete minutu možda biti svuda oko svoje voljene osobe, a sljedeću negdje sami. Vaše emocije mogu biti pomalo nestabilne. Možda ne možete puno učiniti, osim objasniti kako se osjećate i zamoliti partnera da vam da prostora.

 

 

DJEVICA

Čini se da bi vas danas mogla pripremiti neka iznenađenja. Romantično, možda ćete komunicirati s nekim iz prošlosti na poslu, tamo gdje to najmanje očekujete. Ovo može biti veliki šok, ali ako se možete okupiti, možda vas čeka još jedno iznenađenje, jer otkrijete da će se uskoro vratiti u vaš život.

VAGA

Ovaj dan sa sobom nosi osjećaj uzbuđenja. Vi i vaš partner možete oboje imati koristi ako se odmorite od svakodnevne rutine i odete učiniti nešto zaista drugačije. Pokušajte s bilo čim s dodatnim elementom opasnosti, poput kanua na bijeloj vodi, padobranstva ili motornih utrka, ako je moguće. Vjerojatno ćete se puno više cijeniti nakon što zajedno prođete kroz ovo jedinstveno iskustvo.

 

 

ŠKORPIJA

Vašem će partneru danas možda trebati dosta prostora. U svakom slučaju možda ne želite biti u blizini svog partnera jer se čini da su vrlo nestabilni i nemirni. Bilo bi bolje izaći van i učiniti svoje, što će uštedjeti sve argumente, a i vama dati predah. Sutra ćete se vratiti u normalu.

 

 

STRIJELAC

Možda ćete danas biti izloženi novoj viziji svoje budućnosti, onoj koju prije niste razmatrali. Vaš partner vas može pripremiti prilično iznenađenje. Ne samo da žele da odnos nastavi rasti, već također žele da oboje zajedno učinite nešto vrlo novo i prilično uzbudljivo. Što god bilo, bit ćete oduševljeni.

 

 

JARAC

Planetarni aspekt dana mogao bi se pokazati kao blagoslov na odjelu romantike. Konačno imate priliku impresionirati tu osobu o kojoj ste toliko dugo maštali. Iznenada se sretnete, a zatim počnite pričati o svojoj prošlosti. Ovdje otkrivate više sličnosti nego što vam je stalo da brojite. Uskoro će se dogoditi prekrasan primjer sinkroniciteta.

 

 

VODOLIJA

Prijatelji vam mogu priskočiti u pomoć u današnje vrijeme romantične nevolje. Vjerojatno ste gotovo izgubili nadu da ćete ikada bolje upoznati tu posebnu osobu. Iznenada i vama nepoznato, ovo vam dogovaraju dobronamjerni prijatelji. Nakon početnog šoka, smirit ćete se i otpustiti svoje inhibicije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Danas možete eksperimentirati koliko god želite. Možete promijeniti svoj izgled, obojiti kosu, pronaći potpuno odjeću za odjeću koju ćete nositi, pa čak i isprobati piercing ili dva ako je moguće. Krajnji rezultat mogao bi biti da privučete nekoga potpuno različitog i jedinstvenog u svoj život i da mu se s njim zaista dopadne zabava.